Κεντρική Διεθνή Φιλόξενοι… οικοδεσπότες

Φιλόξενοι… οικοδεσπότες

Caloiaro bonn

Caloiaro-bonn

Στη δεύτερη μέρα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γερμανίας οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν αρκετά “φιλόξενοι” αφού ηττήθηκαν στα τρία από τα τέσσερα ματς ενώ μόνο η Κραλσχάιμ κράτησε ψηλά τη σημαία για τους οικοδεσπότες. Από εκεί και πέρα η Βόννη έφυγε με το διπλό από την έδρα της Γκέτιγκεν (87-71) και πέτυχε την τρίτη της νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 48-38 στο πρώτο ημίχρονο και έμειναν σε θέση… οδηγού μέχρι το φινάλε. Πέντε παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιουτζίν Λόρενς με 14 πόντους. Στον αντίποδα ο Χάρπερ Καμπ και ο Ντέιβιντ Γκόμπολντ είχαν από 18 πόντους και 5 ριμπάουντ έκαστος για τους γηπεδούχους.

Ποιος είδε την Όλντενμπουργκ και δεν την φοβήθηκε! Η ομάδα του Σεμπαστιάν Ματσόφσκι συνέτριψε εκτός έδρας την Χάγκεν με 122-83 και ανέβηκε στο 5-1. Οι φιλοξενούμενοι σούταραν με ποσοστό 71,9% (41/57) στα δίποντα και 47,6% (10/21) στα τρίποντα ενώ κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (41 έναντι 20). Επτά παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους νικητές. Ο Νεμάνια Αλεκσάντροφ με 23 πόντους ήταν το πρώτο “βιολί”. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Κιθ Ράμσεϊ με 24 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Παράλληλα η Μίτελντοϊτσερ “άλωσε” την έδρα της Άρτλαντ (86-71). Ο Σιμόνας Σεραπίνας σκόραρε 16 πόντους για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι επέβαλαν το ρυθμό τους από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά. Από την άλλη ο Μπράντον Τόμας (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ) δεν έφτανε για τους ηττημένους. Τέλος, η Κραλσχάιμ έκανε “σεφτέ” για την φετινή σεζόν με αντίπαλο την Τρίερ εντός έδρας (100-84).

Οι γηπεδούχοι έφτασαν άνετα στην “κατοστάρα” έχοντας ως “αιχμή του δόρατος” τον Τζάνικ Φρις (23 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Στην αντίπερα όχθη ο Ζερμέιν Μπάκνορ είχε 15 πόντους και 5 ριμπάουντ για τους ηττημένους.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:
Τούμπιγκεν – Μπραουνσβάιγκ 93-76 (24/10)
Γκέτιγκεν – Βόννη 71-87
Κραλσχάιμ – Τρίερ 100-84
Χάγκεν – Όλντενμπουργκ 83-122
Άρτλαντ – Μίτελντοϊτσερ 71-86
Μπάμπεργκ – Ουλμ (26/10)
Μπρεμερχάβεν – Μπάγερν Μονάχου (26/10)
Μπέιροϊτ – Φρανκφούρτη (26/10).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…