Κεντρική Διεθνή “Τριπλή” απουσία

“Τριπλή” απουσία

itoudis cska filiko

itoudis-cska-filiko

Χωρίς τρεις παίκτες θα παραταχθεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο τουρνουά “Gomelsky Cup” που διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο (4-5/10) προς τιμήν του Αλεξάντερ Γκομέλσκι και στο οποίο θα συμμετάσχει και ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, ο Σόνι Γουίμς, ο Βίκτορ Κριάπα και ο Νάντο Ντε Κολό παραμένουν τραυματίες και ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους. Κατά τα άλλα, αύριο (4/10) η “ομάδα του στρατού” θα αντιμετωπίσει τη Λιέτουβος Ρίτας (19:00), ενώ νωρίτερα ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τη Νίζνι (16:00).

Ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε στις δηλώσεις του για το φετινό τουρνουά: “Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Αλεξάντερ Γκομέλσκι και είναι πολύ σημαντικό για μας. Εξακολουθούμε να δουλεύουμε χωρίς κάποιους παίκτες μας. Αλλά καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και εμείς υποσχόμαστε ότι θα τον αφήσουμε ικανοποιημένο”, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και συνέχισε:

“Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν τρεις δυνατές ομάδες και εμείς θα έχουν την ευκαιρία να δώσουμε κάποια σημαντικά τεστ πριν από την έναρξη της σεζόν. Η Λιέτουβος Ρίτας την οποία αντιμετωπίζουμε στο πρώτο ματς είναι δυνατή ομάδα με έμπειρους παίκτες και περιμένω να διεξαχθεί μία μεγάλη “μάχη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…