Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Το στολίδι της Α’ ΕΣΚΑΝΑ

Το στολίδι της Α’ ΕΣΚΑΝΑ

sourlis amintas

sourlis-amintas

Όταν ο πρώην αθλητής της ΑEK και του ΚAOΔ, βρίσκεται σε ένα ματς της ΕΣΚΑΝΑ και σκοράρει 25 πόντους, αυτό δεν είναι είδηση. Είδηση όμως είναι απλά και μόνο η παρουσία του στην κατηγορία και οι Sportsofficers ήρθαν σε επικοινωνία με τον άσσο του Άρη Νικαίας, ο οποίος απαντά στις ερωτήσεις μας.

Ας αρχίσουμε…

– Γιώργο επιστροφή στις νίκες για τον Άρη. Πόσο εύκολα ήρθε το αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΟΠΦ;
”Πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ (92-75). Φέτος η ΕΣΚΑΝΑ έχει πολύ πιο δυνατές και ποιοτικές ομάδες από τα προηγούμενα χρόνια που έπαιξα στην κατηγορία. Έτσι και το Π. Φάληρο είναι μια σκληρή και δουλεμένη ομάδα και εμείς έπρεπε να είμαστε σοβαροί καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα για να φτάσουμε στη νίκη”.

Μετά από δύο όχι και τόσο παραγωγικές πρώτες αγωνιστικές για εσένα, επέστρεψες στα υψηλά σου στάνταρ. Τι άλλαξε σε αυτό το ματς;
”Για μένα δεν θεωρώ ότι είναι κριτήριο αν είμαι παραγωγικός σε σκορ για την ομάδα μου, όσο στο αν τη βοηθάω να βρίσκει τρόπους να κερδίζει τα παιχνίδια. Είτε παίζοντας καλή άμυνα, είτε οργανώνοντας σωστά το παιχνίδι, είτε δημιουργώντας στην επίθεση, θεωρώ πως μπορώ να προσφέρω με διάφορους τρόπους. Απλώς έτυχε σε αυτό το ματς, να είμαι σε καλή επιθετικά ημέρα και έβαλα κάποιους πόντους παραπάνω”.

Που να περιμένουμε να δούμε τον Άρη Νικαίας στο τέλος της σεζόν;
”Η ομάδα φτιάχτηκε για να κάνει πρωταθλητισμό. Θεωρώ ότι έχουμε το υλικό για να το πράξουμε και με συνέχεια στη σκληρή και καλή δουλειά θα καταφέρουμε κάτι καλό. Πιστεύω λοιπόν πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα δούμε στο τέλος που θα βρεθούμε”.

– Ο Γιώργος Σουρλής έχει κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις για το μέλλον;
”Θέλω να πιστεύω πως ναι, για να βοηθήσω την ομάδα μου με όποιον τρόπο μπορώ, για να πετύχει τους στόχους της”.

– Ξέρουμε ότι είχες και φέτος προτάσεις να αγωνιστείς είτε στην Α1 είτε στην Α2. Είσαι στα 29 σου πλέον. Πιστεύεις ότι χρωστάς κάτι στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες; Και αν ναι, υπάρχει περίπτωση να σε ξαναδούμε εκεί στο μέλλον;
”Δε χρωστάω σε κανέναν τίποτα, πόσο μάλλον στον εαυτό μου. Εγώ παίζω μπάσκετ γιατί το αγαπάω και μου αρέσει. Είμαι τυχερός γιατί έχω κάνει το χόμπι μου επάγγελμα και στο μέλλον αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες και οι προοπτικές που έχω επιλέξει εγώ για την καριέρα μου, τα συζητάω όλα. Τώρα ανήκω στον Άρη Νικαίας και αυτή την ομάδα θέλω να βλέπω κάθε εβδομάδα να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο”.

– Γιώργο σε ευχαριστούμε πολύ. Καλή αγωνιστική σεζόν να έχεις με υγεία και επιτυχίες.
”Σας ευχαριστώ και εγώ για αυτήν τη συνέντευξη και να ευχηθώ υγεία και ότι καλύτερο για εσάς και τους υπόλοιπους αθλητές. Καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε”.

Πηγή: sportsofficers

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Α.Ο. Προοδευτική: Οι επιτυχίες συνεχίζονται!

Δεν σταματούν οι επιτυχίες για τον Α.Ο. Προοδευτική. Συνεχίζονται οι επιτύχιες στον Α.Ο. Π…