Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Το κεφάλι χαμηλά”

“Το κεφάλι χαμηλά”

saloustros kakaroudis

saloustros-kakaroudis

Μετά την επιβλητική νίκη απέναντι στη Ζιελόνα Γκόρα και το 2/2 στο Eurocup, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στη Δράμα από τον ΚΑΟΔ για την 3η αγωνιστική της Α1.

Ο Κώστας Κακαρούδης, σε δηλώσεις του πριν τη σημερινή (23/10) απογευματινή προπόνηση, τόνισε πως στόχος του “δικεφάλου” είναι η περαιτέρω βελτίωση, αναφέρθηκε στη χθεσινοβραδινή νίκη, το αήττητο, το οικογενειακό κλίμα εντός της ομάδας και το επερχόμενο παιχνίδι στο “Δημήτρης Κραχτίδης”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Δεν βάζουμε όριο στους στόχους μας, κοιτάμε να ακολουθούμε το πλάνο μας. Φαίνεται ότι ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε, υπάρχει ομαδικό πνεύμα, διαθέτουμε γεμάτο ρόστερ. Μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο, η ομάδα είναι καινούρια, μήνα με τον μήνα θα είμαστε καλύτεροι”.

Για το θετικό αποτέλεσμα με τη Ζιελόνα Γκόρα: “Ήταν μεγάλη νίκη, σε συνέχεια της επιτυχίας που είχαμε στην πρεμιέρα του Eurocup στην Τουρκία με την Πινάρ Καρσίγιακα. Μείναμε στο πλάνο μας για σαράντα λεπτά, στην επίθεση βγήκαν αυτά που είπαμε και κερδίσαμε μια ομάδα με πλούσιο ρόστερ”.

Για το αήττητο του ΠΑΟΚ: “Είναι πολύ ευχάριστο, κάποια στιγμή όμως θα σταματήσει αυτό. Πρέπει να έχουμε το κεφάλι χαμηλά. Υπάρχουν προσδοκίες, αλλά θα έρθουν και τα άσχημα αποτελέσματα και είναι σημαντικό να έχουμε και τότε τη στήριξη του κόσμου”.

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον αγώνα με τη Ζιελόνα Γκόρα: “Ο κ. Σαββίδης είναι μεγάλο κεφάλαιο για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, ήταν ευχάριστο που τον είδαμε στο γήπεδο. Μακάρι να έρχεται συχνότερα”.

Για τον τραυματισμό του Τζέικ Όντουμ: “Θέλουμε να τον έχουμε σύντομα κοντά μας. Οποιοσδήποτε παίκτης χρειαστεί να λείψει, όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να καλύψουν το κενό του κι αυτό φάνηκε χθες (22/10), στη διάρκεια του αγώνα με τη Ζιελόνα Γκόρα, όταν χάσαμε τον Όντουμ“.

Για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει: “Άκουγα για αυτό, πλέον, ως μέλος της ομάδας, το έχω νιώσει από όλους. Οι συνθήκες εργασίες είναι πολύ ευχάριστες και αυτό βγαίνει στο γήπεδο”.

Για τον αγώνα με, την παλιά του ομάδα, τον ΚΑΟΔ: “Είναι ιδιαίτερο ματς για εμένα, στη Δράμα πέρασα τέσσερα χρόνια όμορφα, έχω πολύ καλούς φίλους εκεί. Ανυπομονώ να παίξουμε. Κάθε παιχνίδι, βέβαια, έχει ιδιαιτερότητες. Η διαφορά που κερδίσαμε στο Κύπελλο Ελλάδας δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμική του ΚΑΟΔ, ο οποίος, ειδικά στην έδρα του, είναι διαφορετικός“.

Για τα διαδοχικά ταξίδια: “Είναι μέρος της δουλειάς. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε έτσι, θα το συνηθίσουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …