Κεντρική Διεθνή Του έλειψε η Ελλάδα

Του έλειψε η Ελλάδα

giannis raptis

giannis-raptis

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητεί ο Γιάννης Ράπτης ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει το κινεζικό πρωτάθλημα και τη Fly Dragon στην οποία βρισκόταν τα τελευταία δύο χρόνια στο πλευρό του Ντράγκαν Ράτσα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε από την ασιατική χώρα για οικογενειακούς λόγους, καθώς του έλειψαν τα δικά του πρόσωπα και η Ελλάδα και γι’ αυτό επέλεξε να διακόψει τη συνεργασία του με τη Fly Dragon, παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Ο Γιάννης Ράπτης επεφύλασσε στις δηλώσεις του ένα ξεχωριστό “ευχαριστώ” στον Ντράγκαν Ράτσα ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο απολογισμός της παρουσίας του στην ομάδα είναι θετικός.

Άλλωστε, τα τελευταία δύο χρόνια η Fly Dragon έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου, υπό την καθοδήγηση του Ντράγκαν Ράτσα και του Γιάννη Ράπτη. Πρόπερσι τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (με ρεκόρ 16-4), κάτι που συνέβη και την περασμένη περίοδο (ρεκόρ 17-3) ενώ στην τελική κατάταξη ήταν δεύτερη και τρίτη αντίστοιχα.

Μάλιστα, τα πολύ καλά αποτελέσματα των τελευταίων ετών, σε συνδυασμό με την σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας εξασφάλισαν ένα εισιτήριο στη Fly Dragon προκειμένου για συμμετοχή της στο χειμερινό πρωτάθλημα του CBA. Παράλληλα, ο Γιάννης Ράπτης κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα U22 της Fly Dragon, το “τιμόνι” της οποίας ανέλαβε πέρσι κατόπιν εισήγησης του Ντράγκαν Ράτσα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …