Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Τεράστιο μπάχαλο

Τεράστιο μπάχαλο

ref1

ref1

Ο πόλεμος συνεχίζεται. Κι είναι πόλεμος χαρακωμάτων. Η ΚΕΔ/ΕΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει τον “τσαμπουκά” της απέναντι στην ΟΔΚΕ. Ο ορισμός διεθνή διαιτητή ως β’ διαιτητή αγώνα, με α’ διαιτητή έναν μη διεθνή, ήταν απλά η κορυφή του παγόβουνου. Το μήνυμα είναι πως υπάρχει απαξίωση του πίνακα των αξιολογήσεων, σε όλα τα επίπεδα.

Λίγοι πήραν… χαμπάρι πως στο παιχνίδι Ιωνικός Ν.Φ. – Πόλις Καλλιθέας, για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ορίστηκαν να διευθύνουν οι Τσολάκος – Αργυρούδης. Ήτοι διαιτητής του πίνακα της Γ’ εθνικής ορίζεται ως α’ διαιτητής, με β’ διαιτητή έναν από τον πίνακα της Β’ εθνικής.

Αναρωτιέμαι αν είναι λάθος, ή αν πρόκειται για ηθελημένο μπάχαλο. Όχι μόνο στο συγκεκριμένο ματς, αλλά συνολικά. Γιατί, ενός κακού μύρια έπονται. Επειδή στον χώρο της διαιτησίας όλοι γνωρίζουν όλους, ξέρουν και ποιος είναι “παιδί” της ΟΔΚΕ και ποιος είναι αγαπημένος της ΚΕΔ και του στενού διοικητικού πυρήνα της ΕΟΚ. Κι έτσι το “λάθος” παίρνει διαστάσεις…

Όλα αυτά γίνονται υπό την ανοχή, την άγνοια, ή τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Βασιλακόπουλου; Γιατί ακόμα κι αν δεν ξέρει, οφείλει να γνωρίζει τι συμβαίνει στα του οίκου του. Ειδικά όταν αυτοί που αναμετρώνται (έχοντας τους διαιτητές ως πιόνια) είναι άνθρωποι που ο ίδιος έχει επιβάλλει και περιβάλλει με αγάπη εδώ και χρόνια. Είναι άνθρωποι κάτω από την ομπρέλα προστασίας του, που όμως μεταξύ τους “σφάζονται“.

Υ.Γ.: Αν στην πρεμιέρα τα έχουν κάνει “σαλάτα“, τί μας περιμένει στη διάρκεια της χρονιάς;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…