Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Τίποτα δεν είναι εύκολο”

“Τίποτα δεν είναι εύκολο”

itoudis cska enisey

itoudis-cska-enisey

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα, ωστόσο ο Δημήτρης Ιτούδης φρόντισε να ξεκαθαρίσει στις δηλώσεις του πως κανένα παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο δεν είναι εύκολο.

Ο Έλληνας τεχνικός της “ρωσικής αρκούδας” δήλωσε: “Σεβόμαστε την Τσεντεβίτα λόγω της ιστορίας του συλλόγου της και των προπονητών της. Προσπαθούν να αναδείξουν τους νεαρούς παίκτες τους, οι οποίοι συνδυάζουν την έλλειψη εμπειρίας με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό. Οι αντίπαλοι έχουν αρκετά έμπειρους παίκτες, αλλά το ρόστερ τους τώρα δεν είναι πλήρες, λόγω των πολλών τραυματισμών. Η Τσεντεβίτα έχει αρκετούς καλούς παίκτες, οι οποίοι παίζουν επιθετικά στις άκρες του γηπέδου.

Έχουν καλούς δημιουργούς στο πικ εν ρολ, όπως ο Γκόρντιτς, ο Άντε Ντέλας και ο Μπάμπιτς, καλούς σουτέρ όπως ο Μπάμπιτς και ο Πίλεπιτς, τεσσάρια που σουτάρουν από μακριά και παίκτες με πλάτη όπως ο Μπίλαν και αυτό τους δίνει ισορροπία στην επίθεση.

Ξεκίνησαν τη σεζόν με δύο ήττες και αυτό τους δίνει ένα επιπλέον κίνητρο εναντίον μας. Παρά το αρνητικό ρεκόρ τους δεν περιμένουμε πως θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή μας και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…