Κεντρική Διεθνή “Συννέφιασε” στη Μπάμπεργκ

“Συννέφιασε” στη Μπάμπεργκ

carlon brown

carlon-brown

Νοκ άουτ για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα τέθηκε ο Κάρλον Μπράουν καθώς ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, γεγονός που προκαλεί “πονοκέφαλο” στον Αντρέα Τρινκιέρι αφού ο πρώην παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ αποτελεί ένα σημαντικό “γρανάζι” για τη λειτουργία της ομάδας του.

Ο Μπράουν τραυματίστηκε στον αγώνα με την Τρίερ για το πρωτάθλημα Γερμανίας και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη ζημιά στον χόνδρο στο αριστερό του γόνατο. Αυτό σημαίνει ότι ο Αμερικανός πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι που συνεπάγεται απουσία από την ενεργό δράση για αρκετό καιρό.

Η Μπάμπεργκ ενημέρωσε για τα καθέκαστα ενώ αναμένεται να βγει στην… αγορά προκειμένου να αναζητήσει τον παίκτη που θα καλύψει προσωρινά το κενό του. Ο σύλλογος δεν προσδιόρισε πότε ο 25χρονος άσος θα είναι σε θέση να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά δεν παύει να είναι μία μεγάλη απώλεια για τη Μπάμπεργκ σε μία περίοδο όπου οι υποχρεώσεις τρέχουν τόσο στην εγχώρια λίγκα όσο και στο Eurocup.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μπάμπεργκ θα βρίσκεται στο πλευρό του Μπράουν σε ο,τιδήποτε χρειαστεί, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ρολφ Μπάιερ. Ο Μπράουν πρόλαβε να δώσει το “παρών” σε 3 αγώνες για το πρωτάθλημα έχοντας μέσο όρο 9 πόντους και σε 1 ματς για το Eurocup (με αντίπαλο τη Ρέτζιο Εμίλια) στο οποίο πέτυχε 26 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…