Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Συνεχίζει με “Mopatex”

Συνεχίζει με “Mopatex”

mopatex paok

mopatex-paok-xorigia

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση τη συνεργασίας της με την εταιρεία “Mopatex Hellas LTD“, η οποία θα αποτελέσει “Επίσημο Υποστηρικτή” της ομάδας για τη σεζόν 2014-15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά δίνει την δυνατότητα σε εταιρείες να αγοράσουν το δικό τους διάζωμα στο P.A.O.K. SPORTS ARENA και να το εκμεταλλευτούν εμπορικά με όποιον τρόπο επιθυμούν σε συνεργασία με το Τμήμα Marketing και Εμπορικής Ανάπτυξης της ομάδας μας, αγοράζοντας τα αντίστοιχα πακέτα Εισιτήριων Διαρκείας σε προνομιακές τιμές.

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία της για τέταρτη (4η) χρονιά με την “Mopatex Hellas LTD” με έδρα την Θεσσαλονίκη, την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στις εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων και υλικών καθαρισμού, η οποία αγόρασε το δικό της διάζωμα στο P.A.O.K. SPORTS ARENA και συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως “Επίσημος Υποστηρικτής” για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.

Παρουσίαση “Mopatex Hellas LTD”

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Mopatex Hellas δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρόσκληση των ανθρώπων της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να εξυγιάνουμε όλοι μαζί το αγαπημένο Σωματείο μας. 22 χρόνια η Mopatex Hellas προσφέρει προϊόντα καθαρισμού σε όλη την Ελλάδα. Τα πάντα για την καθαριότητα σε τεράστια γκάμα, με στοκ που δεν εξαντλείται ποτέ, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 2.500 τ.μ. Με προϊόντα εισαγόμενα, κυρίως από άριστους ποιοτικά ευρωπαϊκούς κολοσσούς της ΙσπανίαςΙταλίας, αλλά και από την Ανατολή για λύσεις σε επαγγελματικά γάντια και πλαστικά είδη, η Mopatex Hellas έχει συνδέσει το όνομα της με το τετράπτυχο ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ- ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ – ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Mopatex Hellas, ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Ο.Τ.32, Οδός ΔΑ12α, Γ’ Ζώνη, ΤΚ 570 22, Θεσσαλονίκη, Τ.Θ. 1327, e-mails: Γραμματεία: info@mopatexhellas.gr, Λογιστήριο: accounts_georgia@mopatexhellas.gr, Πωλήσεις: a.kalesis@mopatexhellas.gr. Τηλέφωνα 2310-685833 & 2310-685995, Fax: 2310-685995, Site: www.mopatexhellas.gr”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…