Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Συνεχίζει με Auteco

Συνεχίζει με Auteco

paok pagkos petros oikonomakis

paok-pagkos-petros oikonomakis

Το χορηγικός πρόγραμμα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει να αποδίδει καρπούς. Με ανακοίνωσή του ο “Δικέφαλος” του Βορρά επισημοποίησε τη συνέχεια της συνεργασίας του με την εταιρεία ΚΤΕΟ “AUTECO” που είναι μέλος του ομίλου “J&P – ΑΒΑΞ”, στο πλαίσια του χορηγικού προγράμματος της ομάδας. Παράλληλα με τη συνεργασία αυτή, θα υπάρξουν και προνόμια στους κατόχους διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συνέχιση συνεργασία της με την εταιρία Ιδιωτικών ΚΤΕΟ “AUTECO” που είναι μέλος του ομίλου “J&P – ΑΒΑΞ“, μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο του ΚΤΕΟ, η οποία συνεχίζει τη συμμετοχή της στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως “Επίσημος Υποστηρικτής” της προσπάθειας μας, για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.

Η “AUTECO” στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. προσφέρει στους κατόχους εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων καθώς και στους κατόχους διαρκείας (*):

·       30% έκπτωση στον έλεγχο ΚΤΕΟ Επιβατικών ΙΧ και Φορτηγών ΙΧ έως 3,5τον.

·       20% έκπτωση στον έλεγχο ΚΤΕΟ Μοτοσυκλετών.

·       50% έκπτωση στην έκδοση Κάρτας Καυσαερίων.

Σε όλη τη διάρκεια της σαιζόν 2014-2015 σε κάθε εντός έδρας αγώνα θα πραγματοποιείται κλήρωση για ένα (1) δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ ή μία (1) δωρεάν έκδοση Κάρτας Καυσαερίων.

(*) Για την λήψη της προσφοράς απαιτείται η προσκόμιση του εισιτηρίου ή η επίδειξη της κάρτας διαρκείας.

Το προφίλ της AUTECO  J&P-ΑΒΑΞ ΙΚΤΕΟ

Auteco-paok-xorigia

Η επιτυχημένη ιδέα Θεσσαλονικέων επιχειρηματιών να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον όμιλο J&P-ΑΒΑΞ θέλοντας να αλλάξουν τα δεδομένα στον χώρο του ΚΤΕΟ προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες, οδήγησε στην δημιουργία της auteco (οτέκο). H auteco ιδρύθηκε το 2006 και αποτελεί σήμερα το μέλλον σε ότι αφορά τον έλεγχο των οχημάτων, δημιουργώντας πρότυπα σε θέματα οδικής ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος, εξοικονόμησης πόρων και προστασίας των οικονομικών συμφερόντων των ιδιοκτητών οχημάτων. Βασικός στόχος της auteco, είναι οι αξιόπιστες μετρήσεις στα συστήματα των οχημάτων και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών χωρίς ταλαιπωρία, εύκολα και οικονομικά.

Υπηρεσίες auteco

Η auteco αλλάζει τα δεδομένα σε ότι αφορά τον έλεγχο των οχημάτων μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Δεν περιορίζεται μόνο στην έκδοση δελτίου τεχνικού ελέγχου οχημάτων (ΚΤΕΟ) καθώς προσφέρει μία σειρά υπηρεσιών που ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των σύγχρονων οδηγών που θέλουν ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν την κατάσταση του οχήματός τους.

· Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων (ΚΤΕΟ)

· Τεχνικός Έλεγχος Μοτοσυκλετών

· Έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

· Check Up Αυτοκινήτου (σε επιμέρους συστήματα, π.χ. φρένα- αναρτήσεις ή συνολικά σε όλο το όχημα)

· Ειδικός έλεγχος εγκατάστασης υγραεριοκίνησης (LPG)

Σταθμοί εξυπηρέτησης auteco

H auteco διαθέτει τρεις υπερσύγχρονους σταθμούς KTEO, με εύκολη πρόσβαση, σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων. Είναι οι μόνοι σταθμοί ΚΤΕΟ που διαθέτουν 6 γραμμές ελέγχου και άνετα parking.

·       Σταθμός auteco Θεσσαλονίκης: Βρίσκεται στην Πυλαία, Αγ. Αναστασίας 13, δίπλα στο Mediterranean Cosmos και το Magic Park.

·       Σταθμός auteco Αθηνών: Βρίσκεται στην Αθήνα, Λεωφόρο Αθηνών 107 (πρώην Καβάλας).

·       Σταθμός auteco Πειραιά: Βρίσκεται στο Μοσχάτο, Λεωφόρο Κηφισού 88, στον παράδρομο πριν την Λαχαναγορά.

Δυνατότητα ραντεβού

Τηλεφωνικά στο τηλ. 10.20.30 (κλήση αστικής χρέωση από κινητό ή σταθερό)

Ηλεκτρονικά στο www.auteco.gr”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…