Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Συγχαρητήρια…”

“Συγχαρητήρια…”

zisis spartak unics new

zisis-spartak-unics-new

ΠΑΟΚ και Ούνικς Καζάν, προσέφεραν ωραίο θέαμα στην μεταξύ τους αναμέτρηση χθες (03/10) για τη δεύτερη μέρα του 4ου Διεθνούς Τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης“. Η ρώσικη ομάδα επιβλήθηκε στην παράταση, ύστερα από ένα ματς θρίλερ.

Ο Νίκος Ζήσης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ, απένειμε συγχαρητήρια τόσο στον Σούλη Μαρκόπουλο όσο και στον ΠΑΟΚ για την προσπάθεια που γίνεται, ενώ αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή περιπέτεια του “δικεφάλου” στο Eurocup.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Θα ήθελα με την ευκαιρία, να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον κόουτς Μαρκόπουλο για την δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ανεξαρτήτως παικτών και ρόστερ, με όλους αυτούς που φεύγουν και έρχονται, καθώς η ομάδα είναι λογικό να μην έχει την δυνατότητα να διατηρεί όλο το ρόστερ της. Υπάρχει μία διοίκηση που κάνει μεγάλη προσπάθεια στο θέμα της εξυγίανσης και το λέω αυτό γιατί παρακολουθώ την κατάσταση και θέλω ξανά να ευχηθώ στον κόουτς, αλλά και στην ομάδα του ΠΑΟΚ κάθε επιτυχία για την δύσκολη χρονιά που έρχεται”.

Για τον μεταξύ τους αγώνα: “Πιστεύω ότι το μεταξύ μας παιχνίδι ήταν ένα πολύ καλό τεστ, αν και για μας ήταν το πρώτο ματς μετά τα προκριματικά, είχαμε ένα πολύ δύσκολο ταξίδι μέχρι να έρθουμε εδώ και σίγουρα δεν ήμασταν στο επίπεδο που θα θέλαμε και εξαιτίας του εξαιρετικού πρώτου ημιχρόνου που έκανε ο ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι σταθήκαμε και τυχεροί με το τρίποντο του Καϊμακόγλου που πήγε στην παράταση το ματς και κερδίσαμε. Εμείς έχουμε ακόμη δρόμο, έχουμε μία πολύ μεγάλη και δύσκολη χρονιά μπροστά μας”.

Για τον ΠΑΟΚ, ειδικότερα: “Μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ενώ έφυγαν από τον ΠΑΟΚ πολύ σημαντικοί παίκτες, όπως ο Κούπερ, ο Μπόγρης, ο Τσαϊρέλης και ο Πέιν, η ομάδα παίζει πολύ καλό μπάσκετ, ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο κι ακόμη δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα. Αυτό το γεγονός οφείλεται οπωσδήποτε στον προπονητή και του αξίζουν τα εύσημα, αλλά και σε όλη την ομάδα, για το πώς δουλεύει και το πώς είναι προπονητικά κατευθυνόμενη η ομάδα και ξέρει τι να κάνει και σε άμυνα και σε επίθεση”.

Για το μπασκετικό περιβάλλον που υπάρχει στον ΠΑΟΚ: “Αυτή η ομάδα αντικειμενικά δεν έχει τις δυνατότητες να κρατήσει παίκτες που κάνουν φοβερή χρονιά όπως έγινε με τον Κούπερ, αλλά και να φέρει παίκτες πολύ ακριβούς. Ξέρουν απολύτως τι θέλουν μέσα στο γήπεδο, έχουν πολύ καλό κλίμα και γενικά είναι μία ομάδα που βγάζει μία υγεία. Παρακολουθώ και από την τηλεόραση και μαθαίνω”.

Για τον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Eurocup: “Πρόκειται για μία διοργάνωση που δεν είναι τόσο διαφημισμένη όσο η Ευρωλίγκα, αλλά έχω παίξει τα δύο τελευταία χρόνια στο Eurocup και λέω με βεβαιότητα ότι είναι πολύ υψηλό το επίπεδο και ειδικά φέτος. Ο κόσμος πρέπει να μάθει ότι η διοργάνωση έχει ανέβει επίπεδο, είναι ουσιαστικά μία μικρή Ευρωλίγα και αυτό κάνει το έργο του ΠΑΟΚ πολύ δύσκολο και με τα ταξίδια που έχει να κάνει η ομάδα, αλλά και με τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η Λοκομοτίβ Κούμπαν είναι πολύ ισχυρή ομάδα, η Ζιελόνα Γκόρα επίσης, είχαμε πολύ μεγάλα προβλήματα όταν τους αντιμετωπίσαμε στα προκριματικά, ενώ πέρσι πήγε να μπει στου “16“. Και η Καρσίγιακα είναι δυνατός αντίπαλος, με πολύ σκληρή έδρα και Κυπελλούχος Τουρκίας, ενώ ξέρετε σίγουρα και την Μπουντούκνοστ, το δύσκολο ταξίδι ως εκεί και την πολύ δύσκολη έδρα της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…