Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Συγκεντρωμένοι στο στόχο”

“Συγκεντρωμένοι στο στόχο”

panathinaikos

panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός πέταξε για το Μόναχο, εκεί όπου αύριο (21:45, ΝΕΡΙΤ) θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα.

“Η Μπάγερν διαθέτει μια πάρα πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Δεν σου δίνει το δικαίωμα να χαλαρώσεις σε κανένα σημείο του αγώνα. Στη Βαρκελώνη έπαιξε εξαιρετικά. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι προκειμένου να δώσουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όντες συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα προκειμένου να τα καταφέρουμε”, δήλωσε αρχικά ο Γιάνις Μπλουμς πριν την αναχώρηση της αποστολής και πρόσθεσε για το βεβαρυμένο πρόγραμμα της ομάδας:

“Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμά μας είναι βεβαρυμμένο. Μετά την Τουρόβ είχαμε το ταξίδι στη Ρόδο και ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό. Δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Κάναμε προπόνηση χθες και είδαμε βίντεο. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο στόχο μας“.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πρόσθεσε: “Η Μπάγερν διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και αγωνίζεται σε μια ισχυρή έδρα. Το έργο μας θα είναι δύσκολο. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και συγκεντρωμένα από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Κάθε παιχνίδι Ευρωλίγκας είναι διαφορετικό. Το θετικό για εμάς είναι πως έχουν επιστρέψει οι τραυματίες οπότε περιμένουμε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι στον αγώνα με τη Μπάγερν“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…