Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Συγκέντρωση και ενέργεια”

“Συγκέντρωση και ενέργεια”

vetoulas new

vetoulas-new.

Ο Απόλλωνας Πάτρας θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και με τον κόσμο στο πλευρό του ευελπιστεί πως θα τα καταφέρει. Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Βετούλας, στάθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης ενώ υπογράμμισε πως η συγκέντρωση και η ενέργεια θα κρίνουν την έκβαση του αγώνα:

“Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχουμε μπροστά μας ένα εντός έδρας παιχνίδι, από εκείνα που θεωρητικά πρέπει να κερδίσουμε. Ο Πανελευσινιακός είναι μια ομάδα που την ξέρουμε καλά και μας ξέρει, δεδομένου ότι έχουμε κοινή πορεία τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Θεωρώ ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο αντίπαλός μας διαθέτει έμπειρους Έλληνες παίκτες και Αμερικάνους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το “κλειδί” θα είναι η συγκέντρωση και η ενέργεια που θα βγάλουμε μέσα στο παρκέ. Από αυτά τα δύο στοιχεία θα ξεκινήσουν όλα και θα κριθεί το τελικό αποτέλεσμα”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Μάριος Μπατής, συμπλήρωσε: “Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στο γήπεδό μας. Η Ελευσίνα είναι μια ομάδα με γεμάτο ρόστερ, με αρκετούς παίκτες που γνωρίζουν το πρωτάθλημα και με καλούς ξένους. Γνωρίζω ότι τα προηγούμενα παιχνίδια με τον Απόλλωνα πάντα ήταν ντέρμπι.

Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα και να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε το παιχνίδι. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να δώσουμε το δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει ώθηση για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…