Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Στόχος η νίκη”

“Στόχος η νίκη”

paok pagkos karsiyaka

paok-pagkos-karsiyaka

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ζιελόνα Γκόρα (22/10) για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup και στοχεύει σε δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, όπως τόνισε και ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του “δικεφάλου” στάθηκε στην ποιότητα της πολωνικής ομάδας αλλά η ομάδα του θα μπει στο παρκέ για να κάνει το 2/2:

“Παίζουμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας στο Eurocup ενάντια σε μια πολύ δυνατή και δεμένη ομάδα, όπως η Ζιελόνα Γκόρα, που πέρυσι έπαιξε στην Ευρωλίγκα και φέτος έφθασε κοντά στο να τα ξανά καταφέρει.

Παίζουν σκληρά στην άμυνα και προσπαθούν να τρέξουν στο τρανζίσιον. Πιστεύω πως η ήττα τους στο πρώτο μας και η τελική διαφορά δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική δυναμική του αντιπάλου μας.

Εμείς ξεκινήσαμε με μια πολύ σημαντική νίκη στη Σμύρνη και για να κάνουμε αυτό το αποτέλεσμα ακόμα πιο ουσιαστικό χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη, αυτή τη φορά στην έδρα μας. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, ενάντια σε μια διαφορετική ομάδα αλλά στόχος μας είναι η νίκη ώστε να βρεθούμε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση“.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Λιάπης, συμπλήρωσε: “Η Ζιελόνα Γκόρα είναι μια πολύ καλή ομάδα που έπαιξε στην Ευρωλίγκα πέρυσι και φέτος στοχεύει ψηλά στο Eurocup. Έχουν παίκτες με πολλά χρόνια εμπειρίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μια ομάδα με καλούς χειριστές, καλούς σουτέρ και δυνατή φροντ λάιν.

Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας, να διατηρήσουμε καλή επικοινωνία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα αμυντικά ριμπάουντ, καθώς παρουσιάζουμε κάποια προβλήματα σε αυτόν τον τομέα τελευταία, και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στην επίθεση. Εάν τα κάνουμε αυτά τότε θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Πιστεύω πως το θετικό αποτέλεσμα, μετά από δύο παρατάσεις, μας στο πρώτο παιχνίδι στη Σμύρνη ήταν πολύ σημαντικό και ενδεχόμενη νίκη αύριο θα κάνει το αποτέλεσμα εκείνο πολύ πιο ουσιώδες.

Πιστεύω πως η διοργάνωση είναι ακόμα πιο υψηλού επιπέδου φέτος, με πιο δυνατές ομάδες, γεγονός που κάνει το έργο μας πιο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μια τεράστια πρόκληση για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…