Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Στόχος η Μαδρίτη”

“Στόχος η Μαδρίτη”

bertomeu aggelopoulos

bertomeu-aggelopoulos

Να επιστρέψει σε Final 4 και να αποδειχθεί ένα διάλειμμα η περσινή αποτυχία είναι ο στόχος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συνεχείς ανακοινώσεις μεταξύ των “ερυθρολεύκων” και του Παναθηναϊκού, σχολιάζοντας ότι στόχος είναι να λάμψει η αλήθεια.

“Εύχομαι υγεία και καλή σεζόν. Η ομάδα ενισχύθηκε και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους. Πέρυσι, γυρίζοντας από Μαδρίτη, είπα ότι ήταν μια στάση και συνεχίζουμε, θέλουμε να ξαναπάμε για να παίξουμε στο Final 4. Παλεύουμε και βάζουμε εκατομμύρια γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε”.

Σχετικά με τις συνεχείς ανακοινώσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Πναθηναϊκού, σχολίασε: “Δεν είναι πόλεμος ανακοινώσεων, απλά ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει την αλήθεια. Οι ανακοινώνεις μας είναι πάντα τεκμηριωμένες και δεν συμμεριζόμαστε την ισοπέδωση που γίνεται. Δεν είναι όλες οι ανακοινώσεις ίδιες”.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, είπε: “Είναι καλό ότι παίζουμε με τον Παναθηναϊκό νωρίς γιατί θα καταλάβουμε πάλι το έχουμε να αντιμετωπίσουμε και εκτός παρκέ”.

Αναφορικά με τη συμπλήρωση 10 ετών στην ηγεσία της ομάδας, δήλωσε: “Έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές στην Πόλη και το Λονδίνο. Μάθαμε πράγματα αυτά τα χρόνο και θέλουμε να διεκδικήσουμε Ευρωλίγκες και να πάρουμε πρωταθλήματα με το σύστημα όπως είναι ή αλλιώς. Αυτό που ελπίζουμε είναι να έχουμε περισσότερο κόσμο σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν κι όχι μόνο στα παιχνίδια της Ευρώπης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …