Κεντρική NBA Σε συζητήσεις για επέκταση
NBA

Σε συζητήσεις για επέκταση

nikola vucevic

nikola vucevic

Διαπραγματεύσεις με τον Νίκολα Βούτσεβιτς έχει ξεκινήσει η διοίκηση των Μάτζικ, προκειμένου για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του 24χρονου σέντερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 με τον ίδιο να μπαίνει στη λίστα των restricted free agent, όπερ σημαίνει πως η ομάδα του Ορλάντο θα μπορεί να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά γίνει για τον παίκτη και να τον κρατήσει.

Αυτό όμως ενδέχεται να μην ωφελήσει εν τέλει τον οργανισμό καθώς, πιθανότατα, αν μπορέσει να επεκτείνει από τώρα την παραμονή του Μαυροβούνιου στην πολιτεία της Φλόριντα θα το καταφέρει με λιγότερα χρήματα από όσα θα χρειαστούν για να τον διατηρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Βέβαια θα πρέπει να βιαστούν καθώς η χρυσή τομή πρέπει να έχει βρεθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση ο Βούτσεβιτς θα γίνει αυτόματα restricted free agent τον Ιούλιο του 2015.

Τόσο ο παίκτης και ο οργανισμός επιθυμούν να συνεχίσουν για πολλά ακόμα χρόνια μαζί αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή. Η σημασία του Βούτσεβιτς για την ομάδα του Ζακ Βον αποτυπώνεται ξεκάθαρα στους μέσους όρους του. Την περσινή σεζόν μέτρησε 14.2 πόντους, 11 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά 32 λεπτά συμμετοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…