Κεντρική Διεθνή Σε αντίθετη τροχιά

Σε αντίθετη τροχιά

Charles Jenkins red star

Charles-Jenkins-red-star

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει εντός έδρας της Μέγκα Βιζούρα με 93-77 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Αδριατικής λίγκας. Οι “ερυθρόλευκοι” παρέμειναν αήττητοι την ίδια ώρα που η Παρτιζάν γνώρισε τη συντριβή εκτός έδρας από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας με 87-58.

Ήταν η τρίτη ήττα για την ομάδα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς και επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά ότι οι δύο μεγάλες ομάδες της Σερβίας βρίσκονται σε αντίθετη τροχιά την φετινή σεζόν. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται προς το παρόν και μένει να δούμε αν θα αλλάξει κάτι στη συνέχεια.

Ο Ερυθρός Αστέρας βρέθηκε σε θέση… οδηγού από το πρώτο ημίχρονο (51-44) και με ηγέτη τον Λούκα Μίτροβιτς (27 πόντοι με 5/5 τρίποντα και 7 ριμπάουντ) κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ο Νέναντ Μιλιένοβιτς (14 πόντοι, 14 ασίστ) δεν έφτανε για τους ηττημένους.

Η Παρτιζάν δεν μπόρεσε από την αρχή να ακολουθήσει στο σκορ και μοιραία υπέκυψε στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Ο Μπλαζ Μαΐκοβιτς με 19 πόντους ήταν ο κορυφαίος για τους Σλοβένους που ανέβηκαν στο 3-1. Από την άλλη, ο Έντο Μούριτς πέτυχε 17 πόντους ενώ ο Γιάννης Κουζέλογλου έπαιξε 1 λεπτό χωρίς να καταφέρει να δείξει κάτι.

Τέταρτη νίκη και για τη Μπουντούτσνοστ η οποία κέρδισε εύκολα εκτός έδρας τη Λέφσκι (92-75). Ο Μπόγιαν Σούμποτιτς με 18 πόντους ήταν “όλα τα λεφτά” για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Eurocup ενώ ο Μίλιγιαν Πούποβιτς μέτρησε 16 πόντους και 6 ριμπάουντ για τους ηττημένους. Άνετη νίκη και για την Τσεντεβίτα με αντίπαλο τη Μέταλατς (79-66) εντός έδρας. Ο Μίρο Μπίλαν (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ) τελείωσε το ματς με νταμπλ-νταμπλ για τους γηπεδούχους. Στον αντίποδα ο Νίκολα Γιέφτοβιτς είχε 21 πόντους για τους φιλοξενούμενους.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Ιγκοκέα – Κρκα 66-53 (18/10)
ΜΖΤ Σκοπίων – Σζολνόκι 74-58 (18/10)
Ολίμπια Λιουμπλιάνας – Παρτιζάν 87-58
Λέφσκι – Μπουντούτσνοστ 75-92
Τσεντεβίτα – Μέταλατς 79-66
Ερυθρός Αστέρας – Μέγκα Βιζούρα 93-77
Τσιμπόνα – Ζαντάρ (20/10).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…