Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ρεάλ και Εφές τα φαβορί”

“Ρεάλ και Εφές τα φαβορί”

pedoulakis unics bisons

pedoulakis-unics-bisons

Δύσκολη αποστολή περιμένει την Ούνικς Καζάν στην πρεμιέρα της στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, του Νίκου Ζήση και του Κώστα Καϊμακόγλου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ενισχυμένη φέτος Εφές Αναντολού του Ντούσαν Ίβκοβιτς και του Στράτου Περπέρογλου.

Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, τόνισε πως περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου επισήμανε πως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Εφές Αναντολού είναι οι δύο πιο δυνατές ομάδες του ομίλου και τα φαβορί για πρόκριση.

“Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Η Αναντολού Εφές έχει καλό προπονητή, δυνατό ρόστερ και μία νέα φιλοσοφία στο παιχνίδι της. Πάντα βγάζει πολύ ενέργεια στο παιχνίδι και πιέσει τους αντιπάλους της. Περιμένω να έχουμε ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι”, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ συμπλήρωσε:

“Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει καλή παράδοση στην Ευρωλίγκα. Η Εφές έχει μεγάλη εμπειρία, σπουδαίο προπονητικό επιτελείο και δυνατούς παίκτες. Πιστεύω πως μαζί με τη Ρεάλ, είναι τα μεγάλα φαβορί στον όμιλο μας. Εμείς πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι διαιτητές του Εφές – Ολυμπιακός

Ορίστηκαν οι διαιτητές του Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Έναν κρίσιμο αγώνα επί τουρκ…