Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πρόβλημα συγκέντρωσης”

“Πρόβλημα συγκέντρωσης”

markopoulos vlemma

markopoulos-vlemma

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ρεθύμνου, εμφανίστηκε προβληματισμένος από τη διαφορά ασφαλείας που είχε η ομάδα του και την έχασε. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε ώθηση στους παίκτες σε καίρια σημεία του παιχνιδιού.

“Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βοήθησε στις δύσκολες στιγμές και μας έδωσε ώθηση για να κερδίσουμε. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να διαβάσουμε πολύ καλά για να μην κάνουμε ξανά τα ίδια σφάλματα. Οι ομάδες δε χαλαρώνουν. Όταν έχεις μια διαφορά πρέπει να την κρατάς.

Είχαμε μια διαφορά ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χάσαμε τη συγκέντρωση μας, χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και δεν είχαμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Το παιχνίδι έφτασε εκεί που έφτασε, στην παράταση, τελικά όμως είχαμε την ψυχραιμία και κάναμε καλές επιλογές και κερδίσαμε. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα πιστεύω να ανταπεξέλθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα”.

Για το πρόβλημα των ριμπάουντ: “Ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε τη φετινή σεζόν μέχρι τώρα. Ήταν περισσότερο πρόβλημα συγκέντρωσης. Σίγουρα υπάρχει ένα τεχνικό θέμα, όμως θα το λύσουμε μεταξύ μας”.

Για το ξεκίνημα του αγώνα: “Είχαμε δυσκολία στο τρίτο δεκάλεπτο να βρούμε το αντίπαλο καλάθι. Είχαμε θέμα με τους σκόρερ, καθώς ήταν φορτωμένοι με φάουλ. Ο Χαραλαμπίδης μπήκε μόνο στο τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου και στην παράταση. Προσπαθούσαν να χτυπήσουν οι αντίπαλοι εκεί που είχαμε το πρόβλημα”.

Για την τελευταία φάση της παράτασης και το εάν υπήρξε εντολή να μην γίνει επίθεση: “Δεν ήταν αυτή η εντολή. Ο παίκτης θεώρησε πως αφού δεν τον έπαιζε άμυνα δεν υπήρχε λόγος να κάνει επίθεση”.

Από πλευράς παικτών του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Κώστας Χαραλαμπίδης ο οποίος τόνισε ότι: “Ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και δεν παρουσιαστήκαμε έτσι όπως θέλαμε. Κρατάμε τη νίκη, αφού ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς και δύσκολος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…