Κεντρική Διεθνή Πρόβλημα με Τάιους

Πρόβλημα με Τάιους

alex tyus maccabi milano

alex-tyus-maccabi-milano

Χωρίς τον Άλεξ Τάιους θα αναγκαστεί να πορευτεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ για τις επόμενες δύο εβδομάδες καθώς ο 26χρονος σέντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίζουν να έχουν κοινή πορεία και μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος. Γιατί το λέμε αυτό;

Σύμφωνα με Ισραηλινά ΜΜΕ, στη Μακάμπι δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για την ευπάθεια του Τάιους στους τραυματισμούς, γι’ αυτό και εξετάζουν την πιθανότητα αντικατάστασής του. Ο Αμερικανός, πολιτογραφημένος Ισραηλινός, άσος ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της Μακάμπι στην περσινή κατάκτηση του τρεμπλ.

Όμως, από το καλοκαίρι και μετά ο Τάιους εμφανίζει μία ευαισθησία στους τραυματισμούς, γεγονός που δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στα τελευταία φιλικά της Μακάμπι και η “ομάδα του λαού” σκέφτεται να τον αποδεσμεύσει και να βρει άλλον παίκτη για να καλύψει το κενό του.

Πάντως, οι γιατροί της Μακάμπι είναι καθησυχαστικοί και διαβεβαιώνουν ότι ο Τάιους δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και σε λίγο καιρό θα είναι σε θέση να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του. Όπως και να έχει, ο Γκάι Γκούντεν δεν μπορεί να τον υπολογίζει για την αποψινή εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λιμόζ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…