Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Προσήλωση στο πλάνο”

“Προσήλωση στο πλάνο”

vetoulas new

vetoulas-new.

Ο Απόλλωνας Πάτρας τίθεται αντιμέτωπος με την ισχυρή Κηφισιά και ευελπιστεί να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα έχοντας την στήριξη οπαδών του που έκαναν τη διαδρομή από την Πάτρα για τους δώσουν την έξτρα ώθηση. Παρ’ όλα αυτά το έργο των Πατρινών είναι εξαιρετικά δύσκολο, όπως αναγνώρισε και ο Νίκος Βετούλας, που επεσήμανε πως η ενέργεια, η συγκέντρωση και ο έλεγχος του ρυθμού αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την έκβαση του αγώνα:

“Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι η Κηφισιά διαθέτει έμπειρους Έλληνες παίκτες που ξέρουν να εκμεταλλεύονται πολύ καλά την ολιγωρία του αντιπάλου. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο που θα ακολουθήσουμε για να “χτυπήσουμε” το παιχνίδι. Για να έχεις όμως τύχη σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται να έχεις ενέργεια και συγκέντρωση“.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, συμπλήρωσε: “Αυτό που κάναμε όλη την εβδομάδα ήταν να προετοιμαστούμε κατάλληλα υπό τις οδηγίες του προπονητή μας για να αντιμετωπίσουμε το επιθετικό παιχνίδι μιας ομάδας που παίζει έξυπνο μπάσκετ και έχει έμπειρους Έλληνες αθλητές.  Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, το οποίο περιμένω να είναι πολύ αθλητικό, να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ κ.ο.κ. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το εξακριβώσουμε εάν νιώθω έτοιμος γι’ αυτό τον αγώνα.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κι εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη. Πρέπει να δώσουμε το 100% των προσπαθειών μας. Θα είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω την Κηφισιά (σ.σ. απουσίαζε από το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες την περίοδο της προετοιμασίας). Θέλω να δω τι μπορώ να κάνω απέναντι σε μια καλή ομάδα του πρωταθλήματος. Με εντυπωσιάζει το να παίζουμε σειρά παιχνιδιών και να βλέπουμε τις δυνατότητές μας πριν από τον ημιτελικό του Κυπέλλου, που θα παίξουμε με αντίπαλο την Κηφισιά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…