Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είχαμε απουσίες, αλλά…”

“Είχαμε απουσίες, αλλά…”

ivanovic oaka proti

ivanovic-oaka-proti

Ο Παναθηναϊκός υπέστη βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό του “Gomelsky Cup” ωστόσο ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν επικαλέστηκε ως δικαιολογία τις πολλές απουσίες του “τριφυλλιού” λόγω τραυματισμών. Αντίθετα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στις δηλώσεις του στη σημασία των απουσιών, αλλά από την άλλη ζήτησε από τους παρόντες να βοηθήσουν περισσότερο:

“Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Απέδειξε πως είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Εμείς, από την πλευρά μας, κάναμε κάποια πράγματα καλά ειδικά στην άμυνα, εκτός από το τέταρτο δεκάλεπτο που δεν τα καταφέραμε. Είχαμε πολλές σημαντικές απουσίες παικτών λόγω τραυματισμών. Πρόκειται για παίκτες που μας βοηθούν σημαντικά στο σκοράρισμα και ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθουμε.  Πάντως, δεν είναι δικαιολογία οι τραυματισμοί, όσοι είναι μαζί μας πρέπει να παίζουν καλύτερα”.

Από την πλευρά του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ανέφερε: “Ήρθαμε να παίξουμε σε ένα ανταγωνιστικό τουρνουά. Είχαμε αρκετές απουσίες και δεν ήταν δυνατό να είμαστε στο 100%. Σταθήκαμε καλά για 30 λεπτά αλλά στην τέταρτη περίοδο κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση και δεν καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ ως το τέλος. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…