Κεντρική Basket League ΑΕΚ Περίπατος με Προμηθέα

Περίπατος με Προμηθέα

kyles aek

kyles-aek

Σε άνετη επικράτηση έφτασε η ΑΕΚ απέναντι στον Προμηθέα με 84-53 σε φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες που διεξήχθη στην Πάτρα.

Η εμφάνιση του “Δικέφαλου” άφησε ικανοποιημένο τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος είδε τους παίκτες του να πιάνουν ικανοποιητικά στάνταρ απόδοσης σε άμυνα και επίθεση, δείχνοντας να βαδίζουν στο σωστό δρόμο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και τον μετουσίωσε σε διαφορά ασφαλείας, τελειώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο +13 (29-16). Έκτοτε, οι “κιτρινόμαυροι” δεν ξανακοίταξαν πίσω και με όπλο την άμυνα έφτασε σε μια άνετη επικράτηση, όπως δείχνει και το τελικό σκορ.

Πλουραλισμό στην επίθεση είχε η ΑΕΚ, καθώς τρεις παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Σαρικόπουλος και Κασελάκης που πέτυχαν από 12 πόντους, ενώ 11 πρόσθεσε ο Καμπερίδης.

Από την πλευρά των Πατρινών, ξεχώρισε ο Πέττας που σημείωσε 10 πόντους, ωστόσο, δεν ήταν αρκετός για να φανεί ανταγωνιστικός ο Προμηθέας.

Διαιτητές: Παναγιώτου – Τσούνας.
Τα δεκάλεπτα: 16-29, 30-44, 43-62, 53-84.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Γιατράς): Ντιπ 5, Λάππας, Κατιάκος 4, Γιαννικόπουλος, Πετρόπουλος 3 (1), Πέττας 10 (2), Τασόπουλος 4, Παναγόπουλος 8, Χαμηλός, Σουφλιάς 8, Σακελλαρόπουλος 3, Σερέτης, Μαλτέζος 2, Τζακόπουλος 7.
ΑΕΚ (Ζιάγκος) : Ράιτ 10 (2), Κάιλς 3, Ουίλιαμσον 7, Σάκοτα 9 (1), Σαρικόπουλος 12, Γκούντριτζ 2, Κασελάκης 12 (2), Πολυτάρχου 3 (1), Παπαντωνίου 4, Νίκολιτς 3 (1), Τσιάκος 4, Καμπερίδης 11 (1), Παπαδιονυσίου 2, Μπούτρης 2.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…