Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πέταξε για τη Μόσχα

Πέταξε για τη Μόσχα

blums

blums

Για τη Μόσχα αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού πριν από λίγη ώρα προκειμένου να συμμετάσχει στο “Gomelsky Cup“. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προπονήθηκαν κανονικά το πρωί στο ΟΑΚΑ, με τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Λευτέρη Μποχωρίδη και ΝτεΜάρκους Νέλσον να μην ακολουθούν την υπόλοιπη αποστολή και να μένουν στην Αθήνα.

Αντίθετα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του “τριφυλλιού”, Γιάνις Μπλουμς, τέθηκε στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και θα κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα στο τουρνουά.

“Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία στο χώρο του μπάσκετ και πολλούς τίτλους. Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω για πόσο διάστημα θα παραμείνω στην ομάδα. Αν θα είναι για ένα μήνα, για δύο μήνες ή για περισσότερο. Το βέβαιο είναι πως θα δίνω τα πάντα σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι προκειμένου να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό”, τόνισε αρχικά ο Λετονός γκαρντ και πρόσθεσε:

“Ο Παναθηναϊκός αποτελεί σίγουρα μια τεράστια πρόκληση για μένα. Έχω αγωνιστεί για χρόνια στην ACB, έχω παίξει και στους τελικούς με τη φανέλα της Μπιλμπάο, αλλά ο Παναθηναϊκός αποτελεί σαφώς την μεγαλύτερη πρόκληση για την καριέρα μου. Η αλήθεια είναι πως η πρόταση του Παναθηναϊκού αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Δεν θα μπορούσα να πω όχι στον Παναθηναϊκό και θα κάνω τα πάντα για βοηθήσω την ομάδα”.

Αναφορικά με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, δήλωσε: “Γνωρίζω καλά τον κόουτς Ιβάνοβιτς αφού ήμασταν αντίπαλοι στην Ισπανία. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Μου αρέσει η φιλοσοφία του επάνω στο μπάσκετ και περιμένω να συνεργαστώ μαζί του”.

Τέλος όσον αφορά το ελληνικό μπάσκετ, συμπλήρωσε: “Μου αρέσει πολύ το ελληνικό μπάσκετ, τόσο σε επίπεδο εθνικής ομάδας όσο και συλλογικά. Επίσης, η Ελλάδα είναι μια εκπληκτική χώρα, ενώ έχω και αρκετούς Έλληνες φίλους”.

Το πρόγραμμα του “Gomelsky Cup”:

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/10
(16:00) Παναθηναϊκός-Νίζνι Νόβγκοροντ
(19:00) ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λιέτουβος Ρίτας

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/10
(16:00) Μικρός Τελικός
(19:00) Μεγάλος Τελικός

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…