Κεντρική Ασίστ Shadow Ο απολογισμός του Σάββα

Ο απολογισμός του Σάββα

iliadis

iliadis

Ο Σάββας Ηλιάδης αποφάσισε, μετά από 15 χρόνια παρουσίας στα μπασκετικά παρκέ, να αποσυρθεί. Έχοντας αποκτήσει φίλους, μοναδικές εμπειρίες, αλλά κυρίως τον σεβασμό από συμπαίκτες και αντιπάλους. Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, αναμένεται να βραβευθεί από την εδώ και τρία χρόνια ομάδα του, τον Ερμή Λαγκαδά. Ωστόσο, ο ίδιος θέλησε σήμερα να ευχαριστήσει μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, όσους τον βοήθησαν, αλλά και να κάνει έναν απολογισμό της πλούσιας καριέρας του.
Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Έφτασε η ώρα που πρέπει να κάνω έναν απολογισμό για όσα έχουν περάσει. Σίγουρα αυτή η στιγμή είναι περίεργη για έναν αθλητή, αλλά δυστυχώς είναι η φυσιολογική εξέλιξη της καριέρας του, όταν έρθει το τέλος της…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και γυμναστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, γιατί με βελτίωσαν σαν παίκτη, αλλά πάνω απ’ όλα σαν άνθρωπο. Όλους τους συμπαίκτες μου, που ζήσαμε πολλά μαζί, καλά και άσχημα και απ’ όλους κράτησα κάτι για μένα. Τους γιατρούς και τους φυσικοθεραπευτές που ήταν δίπλα μου.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, που με στήριξε να πραγματοποιήσω αυτό που είχα ΠΑΝΤΑ στο μυαλό μου από μικρός και ήταν ΠΑΝΤΑ εκεί. Τον άνθρωπο μου, που τα τελευταία τρία χρόνια είναι δίπλα μου.

Για το τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους όλων των ομάδων που έπαιξα.

Είμαι ευτυχισμένος που έκανα το χόμπι μου επάγγελμα και πήρα τόσα πολλά απ’ τον αθλητισμό. Αλλά νιώθω ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ που έκανα το όνειρο που είχα από παιδί πραγματικότητα, να παίξω στην ομάδα του Άρη. Ήταν τιμή μου που διατέλεσα και αρχηγός του…

Κι ένα ιδιαίτερο “ευχαριστώ” στους φιλάθλους του Άρη, για την αγάπη που μου έδωσαν. Θα τους έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…