Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ντου από το ΣΔΟΕ

Ντου από το ΣΔΟΕ

vasilakopoulos new1

vasilakopoulos-new1

Σε μια εντυπωσιακή αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η εφημερίδα Live Sport. Σύμφωνα με το αποκλειστικό της άρθρο, το ΣΔΟΕεπισκέφθηκε” τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου ιδιοκτησίας Γιώργου Βασιλακόπουλου! Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΟΚ εμφανίζεται ενοχλημένος και θεωρεί πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν είναι άσχετη με τα τεκταινόμενα στον χώρο του μπάσκετ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
Για κάποιους δεν είναι παρά μια νόμιμη πράξη. Για κάποιους είναι απόλυτα σωστό, αφού κανείς δεν είναι πάνω από τον νόμο. Για κάποιους άλλους είναι μια πράξη αντεκδίκησης. Διαλέξτε ό,τι σας αρέσει. Το γεγονός είναι πως το ΣΔΟΕ έκανε “ντου” στο εργοστάσιο ανακύκλωσης χάρτου του Γιώργου Βασιλακόπουλου και μάλιστα με… κινηματογραφικό τρόπο!

Την Πέμπτη το πρωί, χαράματα ακόμα, δύο περιπολικά έκλεισαν τον δρόμο μπροστά από το εργοστάσιο του προέδρου της ΕΟΚ. Με αυτόν τον τρόπο απαγόρευσαν την έξοδο στα φορτηγά, καθώς υπήρχε πληροφορία (;) ότι μεταφέρουν υλικά, τα οποία δεν θα έπρεπε να βρίσκονται μέσα σ’ αυτά. Εν ολίγοις δεν ήταν ένας τυχαίος (δειγματοληπτικός έλεγχος), αλλά μια οργανωμένη επιχείρηση.

Δεν γνωρίζουμε αν επιβεβαιώθηκε η καταγγελία, ούτε αν τα ευρήματα αποτελούν στοιχεία για να υπάρξει κάποια κύρωση (πρόστιμο) προς τον… επιχειρηματία Βασιλακόπουλο. Αυτό που γνωρίζουμε και κατέγραψε το ρεπορτάζ είναι πως ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ήταν πάρα πολύ ενοχλημένος και δεν το έκρυψε.

Μάλιστα, σκέφτονταν να στείλει και επιστολή στον Υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια. Αυτό που ενόχλησε τον κ. Βασιλακόπουλο δεν ήταν ο έλεγχος, αλλά ο τρόπος με τον οποίο οι αστυνομικοί “μπλόκαραν” την έξοδο. Γιατί όταν στις 5 το πρωί δύο περιπολικά κλείνουν τον δρόμο, αντιλαμβάνεστε ότι η κλειστή κοινωνία του Ρέντη έμαθε σε χρόνο μηδέν το γεγονός, δίνοντάς του και… προεκτάσεις.

Ο κ. Βασιλακόπουλος θεωρεί (έτσι άφησε να εννοηθεί, μιλώντας με στενούς συνεργάτες του) ότι η “επίσκεψη” δεν είναι άσχετη με τα ανοιχτά μέτωπα που έχει από τον χώρο του μπάσκετ. Δεν θέλησε να φωτογραφήσει συγκεκριμένους ανθρώπους, όμως θεωρεί ότι στοχοποιείται και πως η συγκεκριμένη ενέργεια ξεφεύγει από τα πλαίσια της όποιας ενδοοικογενειακής κόντρας στον χώρο του αθλήματος.

Δεν γνωρίζουμε αν έχει δίκιο, άλλωστε ακόμα για το όλο ζήτημα δεν έχουν αποσαφηνιστεί λεπτομέρειες, όμως αν οι υποψίες του είναι αληθινές, τότε το πράγμα έχει χοντρύνει επικίνδυνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…