Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Να υπάρξει σιγή στο ΟΑΚΑ”

“Να υπάρξει σιγή στο ΟΑΚΑ”

turow

turow

Η Τουρόφ αντιμετωπίζει αύριο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας πως το έργο της είναι εκ προοιμίου δύσκολο. Ο σέντερ της πολωνικής ομάδας, Ντάμιαν Κούλιγκ, τόνισε πως στόχος της Τουρόφ είναι να παίξει αρκετά καλά ώστε να προκαλέσει σιγή στο ΟΑΚΑ.

“Για μένα ως προπονητή ομάδας που συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα και για την ομάδα μου, ο κύριος στόχος για αυτό το παιχνίδι είναι να μπορέσουμε να δώσουμε το μάξιμουμ και να προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν φυσιολογικό αγώνα χωρίς πίεση, αν αυτό είναι δυνατό καθόλου σε οποιοδήποτε ματς Ευρωλίγκα. Ωστόσο, αυτό είναι επίσης μέρος της δουλειάς”, υποστήριξε ο τεχνικός των Πολωνών, Μιόντραγκ Ραΐκοβιτς, ενώ ο Ντάμιαν Κούλιγκ πρόσθεσε:

“Είναι η πρώτη μας εμφάνιση στην Ευρωλίγκα. Δουλέψαμε σκληρά την περασμένη σεζόν και η συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση αποτελεί επιβράβευση για τους κόπους μας. Ολοι στο Ζγκόρζελετς είναι ενθουσιασμένοι και εγώ ανυπομονώ για το πρώτο ματς παιχνίδι. Η ομάδα μας είναι έτοιμη για την πρόκληση. Η Ευρωλίγκα είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης και θέλουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε.

Έχω ακούσει πως το ΟΑΚΑ είναι ένα μεγάλο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους οπαδούς, περίπου 15.000 στις κερκίδες. Ο προπονητής πάντα μας λέει να κάνουμε το δικό μας κομμάτι της δουλειάς, να μπούμε στο γήπεδο με 100% κίνητρο και συγκέντρωση, άρα θέλουμε να παίξουμε αρκετά καλά ώστε στο τέλος του αγώνα να υπάρχει σιγή στο ΟΑΚΑ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…