Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Μικρά από ΟΑΚΑ

Μικρά από ΟΑΚΑ

oaka adeio

oaka - adeio

Η ώρα του πρώτου ντέρμπι “αιωνίων” της χρονιάς έφτασε καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται σε λίγοτερα από μία ώρα στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ με φόντο τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκιστ, Νέλσον, Μαυροκεφαλίδη και Χαραλαμπόπουλου, ενώ από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του πλην των γνωστών τραυματιών, Ντάρντεν και Παπαπέτρου.

– 2ο.30: Οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έχουν μπει στον αγωνιστικό χώρο, ξεκινώντας το καθιερωμένο ζέσταμα.

– 20:40: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στο ΟΑΚΑ  προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι.

-20:42: Τα χρονόμετρα πάνω από τις μπασκέτες άλλαξαν προκειμένου να εναρμονιστούν με τους νέους κανονισμούς, που αφορούν στο χρόνο που απομένει (14 δευτερόλεπτα) μετά από επιθετικό ριμπάουντ.

-20:45: Η εταιρεία στοιχιματισμού “Stoiximan.gr”, η οποία είναι κεντρικός χορηγός του Παναθηναϊκού, έχει κάνει την εμφάνιση της στο ΟΑΚΑ. Η φανέλα του Παναθηναϊκού με τον αριθμό “13” έχει τοποθετηθεί στην κεντρική κερκίδα.

-20:48: Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν στα αποδυτήρια, ενώ από πλευράς Παναθηναϊκού στο παρκέ αυτή την ώρα βρίσκονται μόνο οι Κόνιαρης, Μποχωρίδης και Διαμαντάκος.

-20:52: Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Παππάς, Γιάνκοβιτς, Σλότερ, Λούντζης, Παπαγιάννης, Κόνιαρης, Μπατίστα, Διαμαντίδης, Φώτσης, Μπλουμς, Διαμαντάκος, Μποχωρίδης.

-20:53: Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Πέτγουεϊ, Χάντερ, Ντάνστον, Σπανούλης, Λαφαγιέτ, Σλούκας, Λοτζέσκι, Πρίντεζης, Αγραβάνης, Μάντζαρης, Κατσίβελης, Καββαδάς.

-20:59: Η ομάδα του Παναθηναϊκού κάνει τις τελευταίες ασκήσεις της, την ίδια ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού μόλις έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους στο παρκέ.

-21:15: Αδικαιολόγητη μικροένταση δημιουργήθηκε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, όταν ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Σκινδήλιας έκανε την εμφάνισή του στα επίσημα του ΟΑΚΑ. Την ίδια στιγμή ήταν εκεί και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με την πλευρά των γηπεδούχων, να υποστηρίζει πως ο κ. Γιαννακόπουλος προσπάθησε να καλωσορίσει τον κ. Σκινδήλια, ο οποίος τον απώθησε. Στη συνέχεια ο εκπροσωπος των “ερυθρολεύκων” αποχώρησε εκνευρισμένος και κάθισε στις εξέδρες του άδειου ΟΑΚΑ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…