Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Μην βιαζόμαστε να κρίνουμε”

“Μην βιαζόμαστε να κρίνουμε”

ziagkos new kipello

ziagkos-new-kipello

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία μετά από τρία χρόνια απουσίας. Ο προπονητής της “Βασίλισσας“, Βαγγέλης Ζιάγκος, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Κόροιβο:

“Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και σε εμάς μετά από τρία χρόνια απουσίας. Προσπαθούμε  να νικήσουμε το χρόνο. Προσπαθούμε με αυτοσχεδιασμούς και αλχημείες. Οι τέσσερις προπονητικές εβδομάδες χαρακτηρίστηκαν από το γεγονός ότι χρησιμοποιήσαμε πέντε διαφορετικά γήπεδα. Μην βιαζόμαστε να κρίνουμε, να βάλουμε τη γλώσσα στο μυαλό μας”, τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

“Σε ό, τι αφορά το πού κρίθηκε το ματς, ένα άστοχο σφύριγμα για εμάς (σ.σ. το αντιαθλητικό φάουλ που σφυρίχτηκε στον Παπαντωνίου στο 36’), μας επηρέασε εγκεφαλικά. Δεν λέω ότι έκρινε το ματς, αλλά μας επηρέασε, όπως μας επηρέασαν οι χαμένες βολές και τα χαμένα τρίποντα”.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος ανέφερε με τη σειρά του: “Κάναμε αβίαστα λάθη, δυστυχώς δείξαμε δύο πρόσωπα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν δικαιούμαι να μιλάω εγώ για τη διαιτησία, αλλά είναι γεγονός ότι μας επηρέασε το σφύριγμα στον Παπαντωνίου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για πολλές σκέψεις, προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Πανιώνιο, προχωράμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …