Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μεγάλη τιμή”

“Μεγάλη τιμή”

petros oikonomakis sinentefksi tipou3

petros oikonomakis-sinentefksi tipou3

Το 4ο Διεθνές Τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης” άνοιξε αυλαία χθες (02/10) με την επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του Πέτρου Οικονομάκη και την πρώτη αναμέτρηση  όπου το Ρέθυμνο πήρε το ροζ φύλλο απέναντι στην Αλ Ριάντι.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη Τύπου όπου έδωσαν το παρών οι προπονητές όλων των ομάδων που συμμετάσχουν καθώς και ο πρόεδρος της ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ, Ηρακλής Μανουκαράκης, ο οποίος και πήρε πρώτος το λόγο. Αρχικά, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε μια επιτυχημένη διεξαγωγή:

Καλωσορίζω τις ομάδες που συμμετέχουν στο 4ο Διεθνές Τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης”, το οποίο γίνεται στη μνήμη του φίλου, ανθρώπου και πρώην αθλητή Πέτρου Οικονομάκη. Είναι μεγάλη τιμή για το Ρέθυμνο η συμμετοχή αυτών των ομάδων και με χαροποιεί ιδιαίτερα που στους πάγκους των ομάδων αυτών βρίσκονται Έλληνες προπονητές. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό τουρνουά και να αποκτήσουν οι ομάδες και οι προπονητές τους αυτά που θέλουν”.

“Αll Star επιτελείο”

Εν συνεχεία, το λόγο πήρε ο τεχνικός του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, τόνισε πως αποτελεί τιμή για την κρητική πόλη η παρουσία τόσων προπονητών υψηλού επιπέδου:

“Σας καλωσορίζω στην πόλη μας. Φέτος γίνεται ένα πολύ δυνατό τουρνουά, ίσως το καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όλες οι ομάδες που έχουν έρθει είναι εξαιρετικές.

Όσον αφορά στους προπονητές, που βρισκόμαστε στο ίδιο τραπέζι, νομίζω ότι έχουμε All Star επιτελείο προπονητών και είναι μεγάλη τιμή για το Ρέθυμνο που θα παίξουμε όλοι μαζί και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όλες τις ομάδες. Το τουρνουά έχει διπλή όψη. Γίνεται στην μνήμη ενός πολύ καλού παιδιού και εξαιρετικού χαρακτήρα που “έφυγε” σύντομα από την ζωή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…