Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μίνι πακέτα διαρκείας

Μίνι πακέτα διαρκείας

paok kosmos

paok-kosmos

Την ευκαιρία να απολαύσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο Eurocup θα έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας, καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε την έκδοση μίνι εισιτηρίων διαρκείας για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Οι τιμές είναι προσιτές τόσο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας White και Black, καθώς και για όσους δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Φυσικά, τα εισιτήρια διαρκείας των υπολοίπων κατηγοριών θα μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά για τις αναμετρήσεις του Eurocup.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο Eurocup, όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει πολύ ισχυρές ομάδες, όπως η ρωσική Kuban Krasnodar, η Buducnost από το Μαυροβούνιο, η Pinar Karsiyaka από τη Σμύρνη της Τουρκίας, η Zielona Gora από την Πολωνία και η Ventspils από την Λετονία, από την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 θα διατίθενται και μίνι πακέτα εισιτηρίων αποκλειστικά και μόνο για το Eurocup.

Τα ειδικά μίνι πακέτα θα έχουν προνομιακή τιμή για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2014-2015 που ξεκινούν από τα 20€ για τους κατόχους της κατηγορίας White και τα 30€ για τους κατόχους της κατηγορίας Black, ενώ πολύ προσιτές είναι οι τιμές και για όσους δεν έχουν διαρκείας της φετινής, αλλά θα αποκτήσουν μόνο τα μίνι πακέτα για το Eurocup.

Οι τιμές των μίνι πακέτων για το Eurocup, τα οποία θα διατίθενται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-17:00), είναι…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/ΔΙΑΖΩΜΑ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ MH KATOXOI
WHITE/Όλα τα διαζώματα του γηπέδου 20 30
BLACK/108, 109, 110, 111 30 40
SILVER — 75
GOLD — 150
LOUNGE — 300

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2014-2015 των κατηγοριών Silver, Gold και Lounge μπορούν να κάνουν χρήση των διαρκείας τους και στα παιχνίδια του Eurocup, όπως έχει ανακοινωθεί από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2014-2015”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…