Κεντρική Διεθνή Μία απόφαση, ένα “διαζύγιο”

Μία απόφαση, ένα “διαζύγιο”

maalik wayns

maalik-wayns

Ήλθε, είδε και απήλθε από την Ζαλγκίρις Κάουνας ο Μααλίκ Ουέινς με το “διαζύγιο” να εκδίδεται κοινή συναινέσει. Ο Αμερικανός γκαρντ μετακόμισε στη Λιθουανία τον Ιούλιο ωστόσο μετά από περίπου δύο μήνες αναζητεί τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Φυσικά η απόφαση των δύο πλευρών να χωρίσουν δεν προέκυψε τυχαία αλλά βασίζεται σε ντοκουμέντα. Ποια είναι αυτά; Ο Ουέινς επέλεξε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο μηνίσκο, χωρίς όμως να ενημερώσει πρωτίστως τη διοίκηση της Ζαλγκίρις.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όταν οι Λιθουανοί έλαβαν γνώση της κατάστασης πήραν τα μέτρα τους. Η συνέπεια; Η αποχώρηση του 23χρονου άσου λίγο καιρό αφότου εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι η Ζαλγκίρις δεν γινόταν να έχει διαφορετική αντίδραση.

Ο Ουέινς αναχώρησε για τις ΗΠΑ για να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του η οποία γεννούσε την κόρη του, αλλά έφερε άλλα μαντάτα. Ήταν η δεύτερη επέμβαση του Αμερικανού στο μηνίσκο με την πρώτη να χρονολογείται τον περσινό Νοέμβριο.

Όπως και να έχει, η Ζαλγκίρις δεν σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση ενός γκαρντ, τουλάχιστον άμεσα, την ώρα που περιμένει να αποθεραπευτεί ο Κάσπαρ Βετσβάγκαρς ο οποίος αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο γόνατο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…