Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ικανοποιημένος ο Μαρκόπουλος

Ικανοποιημένος ο Μαρκόπουλος

markopoulos

markopoulos

Σε ορισμένες αντιδράσεις του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Αλ Ριάντ που τον ικανοποίησαν αναφέρθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά την επικράτηση της ομάδας του στο τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης”.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε στάνταρ απόδοσης όπως αυτά απέναντι στην Ούνικς Καζάν, ωστόσο, κάτι τέτοιο οφείλεται και στην κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε:
“Ήταν ένα ακόμη πολύ καλό τεστ για μας. Δεν ήμασταν τόσο καλοί, όσο στο παιχνίδι με την Ούνικς, υπήρχε κούραση στην ομάδα, αλλά περισσότερο στο μυαλό, γιατί εκτός όλων των άλλων είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα παίξαμε τρεις παρατάσεις σε δύο ημέρες. Αυτά όμως έχει η προετοιμασία.

Είδαμε και σήμερα πράγματα που δεν μας άρεσαν και τα οποία θα πρέπει να τα διορθώσουμε, αλλά και ορισμένες αντιδράσεις που είχαμε στη διάρκεια του αγώνα, που μας ικανοποίησαν. Για αυτό και μας είδατε να ζούμε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, γιατί παρά τα λάθη που γίνονται και τα επισημαίνουμε, θεωρούμε πολύ σημαντικό να βγάζουμε στο γήπεδο και σε ειδικές καταστάσεις πράγματα που έχουμε δουλέψει.

Υπάρχει βεβαίως κούραση, αλλά αυτό είναι το πρόγραμμά μας και συνεχίζουμε την προσπάθειάς μας μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τα επίσημα παιχνίδια της σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …