Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις”

“Η πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις”

skourtopoulos rethimno filiko

skourtopoulos-rethimno-filiko

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, στο “Παλατάκι“, αύριο (12/10 στις 17:00) για την πρεμιέρα της Α1 και ο τεχνικός των Κρητικών, Θανάσης Σκουρτόπουλος, αναφέρθηκε στη δυσκολία της αποστολής στη συμπρωτεύουσα, στάθηκε στην ποιότητα του ΠΑΟΚ και τόνισε πως η ομάδα θα παλέψει για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα:

“Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας την Κυριακή απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα και φέτος παρουσιάζεται εξίσου δυνατός. Για μας είναι ένα καλό “τεστ”. Έχεις γίνει καλή δουλειά στην προετοιμασία. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η πρεμιέρα κρύβει πολλές εκπλήξεις και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς σε αυτά που έχουμε δουλέψει για να καταφέρουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για κάτι καλύτερο”.

Με τη σειρά του, ο Γιάννης Καλαμπόκης, πρόσθεσε: “Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολος. Είναι πολύ δουλεμένη ομάδα. Έχει φτιάξει βάσεις τα τελευταία χρόνια και σίγουρα στην έδρα του είναι πιο δυνατός. Εμείς έχουμε μία εικόνα από το τελευταίο παιχνίδι. Θα το χρησιμοποιήσουμε σαν οδηγό και ελπίζω να καταφέρουμε να αναδείξουμε τα δικές μας αρετές και να περιορίσουμε τα ατού των αντιπάλων.

Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη, πόσο μάλλον όταν έχει πραγματοποιήσει 8-9 μεταγραφές όπως εμείς. Σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο σαν σύμμαχο. Κάθε μέρα θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Η προσπάθεια που καταβάλουμε καθημερινά είναι πολύ μεγάλη ώστε να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…