Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Β' ΕΣΚΑΝΑ Η πεντάδα της αγωνιστικής

Η πεντάδα της αγωνιστικής

kaliteri pentada B ESKANA

kaliteri pentada-B ESKANA

Η αγωνιστική στη Β΄ ΕΣΚΑΝΑ ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση Βουλιαγμένη-Σαρωνικός και παρακάτω είναι η πεντάδα που ξεχώρισε, καθώς και ο καλύτερος προπονητής της αγωνιστικής.

Πάμε να τους δούμε…

Θέση1: Γιώργος Παρίσσος (Ευρυάλη)

Η Ευρυάλη δεν είναι τυχαία στην κορυφή της κατηγορίας. Η αρχή και το τέλος αυτής της ομάδας είναι το play maker της που έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και γνωρίζει πολύ καλά πως να κάνει ”μάγκες” τους συμπαίκτες του. Αυτήν την εβδομάδα, εκτός από καλός οργανωτής μας έδειξε ότι είναι και αρκετά καλός σκόρερ. Οι 17 πόντοι που σημείωσε, έπαιξαν σημαντικότατο ρόλο στην νίκη της ομάδας του απέναντι στην Τερψιθέα.

Θέση 2: Θοδωρής Ζέγγος (Πειραϊκός)

Ο πιτσιρικάς που πλέον μεγάλωσε και συνεργός του Γιώργου Κατσούρη στις επιτυχίες του φετινού Πειραϊκού, ξεχώρισε αυτήν την εβδομάδα με την απόδοσή του και βοήθησε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να ξεφεύγει κάθε φορά που ο Αετός Καλλιθέας πλησίαζε στο σκορ. Οι 23 πόντοι με τρία εύστοχα τρίποντα, αποτελούν μια καλή συγκομιδή για τον Θοδωρή.

Θέση 3: Γιώργος Δεβεζόγλου (Φοίνικας Πειραιά)

Ο άνθρωπος το έχει πάρει προσωπικά φέτος και κάνει τη σκληρή δουλειά, καλύτερα από τον καθένα. 23 πόντοι και παρουσία που ξεχώριζε σε άμυνα και επίθεση, ήταν αρκετά για να τον χρίσουν ως το καλύτερο δυαροτριάρι της εβδομάδας.

Θέση 4: Διονύσης Πέττας (Ελευθερία Μοσχάτου)

Ένα από τα πιο έμπειρα παιδιά και αρκετά χρόνια μέλος της ομάδας της Ελευθερίας, παρόλο που έκανε κάποια μικρά διαλείμματα, έχει πάρει στα σοβαρά το ζήτημα της επιστροφής των Μοσχατιωτών στην μεγάλη κατηγορία και το δείχνει σε κάθε ματς. Οι 24 πόντοι που πέτυχε την Πέμπτη που μας πέρασε, δεν μπορούν να σημαίνουν κάτι άλλο.

Θέση 5: Δημήτρης Ρέππας (Φοίνικας Πειραιά)

Ο εν λόγω κύριος είναι πιστός στρατιώτης του Φοίνικα. Πολλά χρόνια τώρα έχει αποδείξει σε φίλους και όχι μόνο, ότι στη θέση πέντε το όνομά του συγκαταλέγεται σε αυτά των κορυφαίων. Στο ντέρμπι της Πέμπτης στον Κορυδαλλό, ο συμπαίκτης και φίλος του Δεβεζόγλου ξεχώρισε με τους 23 πόντους που πέτυχε, αλλά η βρώμικη δουλειά έγινε από τον ”ψηλό”. Πολλά ριμπάουντ, σκληρή άμυνα και 16 πόντοι που μας υποχρεώνει να τον τοποθετήσουμε στην καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.

Coach της αγωνιστικής: Στέφανος Νικολαίδης (Αρμενική)

Στον αγώνα του Παννεαπολικού με την Αρμενική έλαβε χώρα μια μεγάλη κλοπή. Ο coach Νικολαίδης, με σωστή καθοδήγηση και ψυχραιμία στις δύσκολες στιγμές που η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ, κατάφερε και έβγαλε τους άσσους από το μανίκι του όταν έπρεπε και πήρε την τρίτη κατά σειρά νίκη για την ομάδα του, αφήνοντας την ψηλά στην κορυφή μαζί με τις υπόλοιπες τρεις ομάδες. Μεγάλη νίκης της Αρμενικής, πολύ καλό κοουτσάρισμα από τον προπονητή της.

Πηγή: Sportofficers

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Β' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ηλεκτρούπολη: Παρέμεινε στον πάγκο ο Μουριχίδης (pic)

Ηλεκτρούπολη και Μουριχίδης ανανέωσαν τη συνεργασία τους Ο Ιορδάνης Μουριχίδης θα καθοδηγή…