Κεντρική Ασίστ Basketbase Η ευκαιρία του Γάιου

Η ευκαιρία του Γάιου

skordilis apollon parousiasi

skordilis-apollon-parousiasi

petridis-giorgosΕίναι πια στα 27 του όμως αγωνίζεται στην Α1 από τα 20 (έκανε ντεμπούτο στις 25 Απριλίου 2007, στο Άρης-Πανελλήνιος 79-64). Παρότι λοιπόν δεν τον πήραν ακόμη τα χρόνια, ο Γάιος Σκορδίλης διανύει την 9η σεζόν του στην Α1 όμως στον 5ο του σταθμό σε αυτήν, φαίνεται πως θα έχει την πρώτη, πραγματική ευκαιρία του. Παίζοντας διαδοχικά σε Αρη, Ικαρο, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο δεν βρήκε τον τρόπο να δείξει τα προσόντα του όμως στον Απόλλωνα φαίνεται πως θα έχει αυτήν την δυνατότητα.

Ο Κερκυραίος σέντερ έκανε χθες μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα της Πάτρας για να φτάσει στην νίκη επί του Πανελευσινιακού με 17 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ σε 22,5 λεπτά συμμετοχής.

Σε αυτό το παιχνίδι μάλιστα, ο Σκορδίλης ξεπέρασε τους 300 πόντους στην Α1 ενώ πλησίασε και το ρεκόρ καριέρας του στο σκοράρισμα, αφού είχε πετύχει 19 ως παίκτης του Ικάρου στις 11 Απριλίου 2012 στο Μαρούσι-Ικαρος 79-104 . Πάντως για τον Απόλλωνα, η χθεσινή νίκη ήταν η 250η στην ιστορία του (σε Α’ Εθνική και Α1). Στο παιχνίδι με την ομάδα της Ελευσίνας ακόμη, ο Μάριος Μπατής ξεπέρασε τα 700 ριμπάουντ και τα 500 λάθη καριέρας στην μεγάλη κατηγορία ενώ ο Τάσος Αντωνάκης έφτασε τα 100 ριμπάουντ.

Στον αντίποδα για την ομάδα του Πανελευσινιακού, ο Περικλής Δορκοφίκης έφτασε σε αυτόν τον αγώνα τα 400 εύστοχα δίποντα στην Α1 (έχει 400/796).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…