Κεντρική Basket League Άρης “Επιβεβλημένη η νίκη”

“Επιβεβλημένη η νίκη”

priftis filiko aris

priftis-filiko-aris

Ο Άρης υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας και θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, αφήνοντας πίσω του το επεισοδιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Δημήτρης Πρίφτης, σημείωσε πως η ομάδα του θα πρέπει να πάρει ώθηση από την άμυνα της και να περιορίσει τα επιθετικά ριμπάουντ των Πατρινών:

“Κάθε εντός έδρας αναμέτρηση είναι σημαντική για μας. Μετά τα ατυχή γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας οι δύο βαθμοί στα εντός έδρας παιχνίδια είναι επιβεβλημένοι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, καθώς η Πάτρα είναι μία αθλητική ομάδα που παίζει σε υψηλό τέμπο γι’ αυτό εμείς πρέπει να είμαστε συνεπείς στο αμυντικό ριμπάουντ, σημείο στο οποίο ο αντίπαλος είναι πολύ επικίνδυνος. Πρέπει να δημιουργήσουμε μέσα από την άμυνα τις βάσεις για τη νίκη, να μην επιτρέψουμε εύκολα καλάθια και ανοιχτά σουτ”.

Ο Νίκος Γκίκας, ως εκπρόσωπος των παικτών, σημείωσε: “Άσχετα από το τι θα γίνει στην υπόθεση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, εμείς έχουμε δουλέψει πολύ για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας. Στόχος μας είναι να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου, ο οποίος έχει καλούς ξένους παίκτες, αλλά και καλούς και έμπειρους Έλληνες. Από τη στιγμή που ο αγώνας δε θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, πιστεύουμε ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση από τον κόσμο μας. Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…