Κεντρική Basket League Άρης “Εντεταλμένη υπηρεσία”

“Εντεταλμένη υπηρεσία”

arvanitis

arvanitis-synentefxi

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, παρουσιάστηκε αποφασισμένος να “παλέψει” ενάντια στην απόφαση για το σημερινό αγώνα, αλλά και τους διαιτητές. Παράλληλα έκανε λόγο για την ΕΟΚ την οποία ψήφισε, όπως υπογράμμισε, ο ΠΑΟΚ, γεγονός που τον καθιστά περισσότερο ευνοημένο, όπως υποστήριξε, αλλά και για τη στάση της απέναντι στον Άρη στο θέμα του απαγορευτικού της FIBA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ΕΟΚ και τη στάση της απέναντι στον Άρη πέρσι στον Τελικό αλλά και για το απαγορευτικό της FIBA: “Είναι πολλά ζητήματα. Αφήνουμε τον τελικό του Κυπέλλου. Θεωρώ ότι τώρα, ότι έχει αλλάξει όλη η στάση του συστήματος του μπάσκετ, σε βάρος των ομάδων που δεν στήριξαν στις εκλογές. Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ στήριξε. Το είδαμε και στο παιχνίδι με την Κηφισιά, το 17-3 στα φάουλ, αλλά και άλλα πολλά. Είναι δύο αγωνιστικές που δείξανε ορισμένα πράγματα τα οποία κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει”.

Για τις κινήσεις του Άρη: “Ο Άρης πάντα παλεύει μόνος του. Έχουμε στο μυαλό μας κάποιες κινήσεις. Θα φτάσουμε μέχρι το ΑΣΕΑΔ. Από τη συγκεκριμένη απόφαση του συγκεκριμένου διαιτητή έχουμε μεγάλη ζημία. Δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι”.

Για τη στάση του ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ σε πρώτη φάση είπε ότι θέλει να παίξει. Σε δεύτερη φάση, είπε ό,τι αποφασίσουν οι διαιτητές. Ό,τι πει ο κ.Αναστόπουλος, είπε ο κ. Σταυρόπουλος”.

Για τον πόλεμο με την Ομοσπονδία: “Δεν πάμε σε ανοιχτό πόλεμο με την ομοσπονδία. Τί πόλεμο μπορεί να έχει ο Άρης με την ομοσπονδία; Εμείς είμαστε στον ΕΣΑΚΕ,είμαστε μαι επαγγελματική ομάδα. Δεν έχουμε καμία σχέση. Η ομοσπονδία προσπαθεί να πλήξει τον Άρη“.

Για την αφορμή της δεύτερης διακοπής: “Καταρχήν μας απαγόρευσαν να διαβάσουμε το φύλλο αγώνος. Στο βίντεο φάνηκε ότι πέφτει μια μπάλα από χαρτί. Δε μου είπε τίποτα πάνω σε αυτό. Νομίζω ότι δεν τον χτύπησε καν”.

Για τις μηνύσεις που θα κάνουν άνθρωποι του Άρη κατά του διαιτητή για εξύβριση, δυσφήμιση του αθλήματος και εξαπάτηση: “Αν τους εξύβρισε πρέπει να κάνουν μήνυση”.

Για τις επόμενες κινήσεις: “Έχουμε κάνει ένσταση. Έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας. Υπάρχουν δεδικασμένα.Θα φτάσει η υπόθεση στον αθλητικό δικαστή και μετά στο ΑΣΕΑΔ. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα.Όπως Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Για αυτό λέω ότι ο κ. Αναστόπουλος είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία“.

Για τους άλλους διαιτητές: “Δεν είπαν κάτι. Ξέρετε πόσο δεμένοι είναι οι διαιτητές.”

Για το μέτωπο της ΕΟΚ και τη δύναμη που χρειάζεται η όλη κατάσταση:Δεν πάει άλλο. Ως εδώ. Η ζημία που έχουμε πάθει σήμερα είναι ανυπολόγιστη. Τι χειρότερο μπορούν να μας κάνουν; Εμείς αποδεικνύουμε στο γήπεδο ότι είμαστε μια καλή ομάδα, που έχει βρει το δρόμο της. Υπάρχει όμως θέμα.”

Για τις κυρώσεις: “Όλους τους τρόπους θα τους εξετάσουμε με το νομικό μας επιτελείο. Θα αντιδράσουμε με βάση το συμφέρον της ομάδας.”

Για τους οπαδούς: “Εννοείται ότι γίνεται εναντίον του αγώνα το καταδικάζουμε. Όμως είδατε όλοι ότι με το που ξεκίνησε ο αγώνας δεν έγινε το παραμικρό στο γήπεδο. Με πολύ καλή ατμόσφαιρα και πολύ ωραίο ρυθμό. Και φυσικά δεν υπήρχε κανένα παράπονο από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όπως και πέρσι. Για αυτό ξαναλέω ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Είναι φως φανάρι. Τα αποδεικνύουν και τα βίντεο του αγώνα και η στάση τους. Έχουμε “όπλα” που θα τα χρησιμοποιήσουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…