Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Εγκώμια για Ολυμπιακό

Εγκώμια για Ολυμπιακό

perasovic

perasovic

Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό ο προπονητής της Βαλένθια, Βέλιμιρ Περάσσοβιτς, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας στην Ισπανία.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι οι “ερυθρόλευκοι” διαθέτουν ένα σύνολο με επιθετικό ταλέντο, ενώ παράλληλα παίζουν συμπαγή άμυνα, κλέβοντας μπάλες και τρέχοντας στον αιφνιδιασμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Ξεκινάμε την Ευρωλίγκα κόντρα σε μία ομάδα που είναι φαβορί και αρέσει σε όλο τον κόσμο. Περιμέναμε καιρό για να αγωνιστούμε στην Ευρωλίγκα και θα το κάνουμε παίζοντας με μία ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου.

Είναι μία ομάδα με συμπαγή άμυνα που σε αναγκάζει να χάνεις μπάλες και χτυπά στον αιφνιδιασμό. Έχουν αρκετό επιθετικό ταλέντο με καλά τελειώματα. Διαθέτουν επίσης καλούς σουτέρ, αθλητικούς, που τρέχουν αρκετά στο γήπεδο και έτσι απλά παίρνουν τις νίκες. Αυτό είναι το μυστικό των μεγάλων ομάδων

Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε κάτι καινούριο. Ο Ολυμπιακός έχει ταλαντούχους παίκτες που παίζουν σκληρή άμυνα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, παίζοντας καλά τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Εάν είσαι καλός στην άμυνα, αλλά κάνεις λάθη στην επίθεση, τότε θα πρέπει να κάνεις μεγάλη ανατροπή. Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς σε ό, τι προκύψει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…