Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είχαμε δύο πρόσωπα”

“Είχαμε δύο πρόσωπα”

tomic2

tomic

Παράπονα από την άμυνα του Ολυμπιακού στο τρανζίσιον είχε ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Τόμιτς, μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Νεπτούνας, τονίζοντας ότι οι παίκτες του είχαν καλές αντιδράσεις στις σετ άμυνες, όχι όμως και στους αιφνιδιασμούς των Λιθουανών.

Παράλληλα, στάθηκε και στις πολύ σημαντικές απουσίες που έχει η ομάδα του, με τους Πρίντεζη, Ντάρντεν και Παπαπέτρου να είναι νοκ – άουτ, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα να χαίρονται με τις επιτυχίες.

Αναλυτικά, ο Τόμιτς είπε:
“Πρώτα από όλα είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Θεωρώ πως το ευχαριστήθηκαν όλοι, ήταν ένα ωραίο ματς, είχε και παράταση, αυτό είναι το μπάσκετ. Παίξαμε σαν ομάδα ως το τέλος, αλλά είχαμε δύο πρόσωπα στην άμυνα. Πολύ καλοί στην άμυνα στο σετ παιχνίδι των Λιθουανών, αλλά πολύ κακοί στην τρανζίσιον άμυνα.

Το ξέραμε και είχαμε δουλέψει σε αυτό, αλλά δεν τα πήγαμε καλά, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο που ουσιαστικά η Νεπτούνας επέστρεψε στο παιχνίδι λόγω της κακής μας τρανζίνσιον άμυνας. Δείξαμε χαρακτήρα και πνεύμα νικητή στο τέλος. Στο τέλος δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και κερδίσαμε. Αυτή τη στιγμή η ομάδα παίζει χωρίς τον Πρίντεζη, χωρίς τον Ντάρντεν και χωρίς τον Παπαπέτρου.

Ο Ντάνστον και ο Πέτγουεϊ είχαν προβλήματα τραυματισμών αλλά έπαιξαν. Το παιχνίδι μας τώρα λοιπόν βασίζεται στους περιφερειακούς. Και επιτέλους πρέπει να χαιρόμαστε τις νίκες, είτε έρχονται με μεγάλες διαφορές, είτε με έναν πόντοι, όλοι οι Ολυμπιακοί πρέπει να χαιρόμαστε τις νίκες”.

Για την επόμενη μέρα, σχολίασε: “Δουλειά, δουλειά, δουλειά και τη Δευτέρα ΑΕΚ”.

Ερωτώμενος για την απόδοση του Αγραβάνη, είπε: “ο Αγραβάνης δουλεύει καλά, έχει όλο τον χρόνο μπροστά του, να πάρει εμπειρίες, εικόνες και αυτό θα έρθει με τον χρόνο”.

Ενόψει Ερυθρού Αστέρα, τόνισε: “είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε δει πως το γήπεδο είναι κάθε φορά γεμάτο από 20.000 κόσμο, θα προετοιμαστούμε, αλλά μην προτρέχουμε, έχουμε την ΑΕΚ πρώτα. Μέχρι το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, έχουμε ακόμη πολλές ημέρες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…