Κεντρική Basket League Άρης “Είμαι ενθουσιασμένος”

“Είμαι ενθουσιασμένος”

adegboye aris sumvolaio

adegboye-aris-sumvolaio

Το μηνιαίο του συμβόλαιο με τον Άρη υπέγραψε ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε. Ο Βρετανός γκαρντ προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί στις 08:45 και εν συνεχεία μετέβη στη Μίκρα όπου γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες, το προπονητικό επιτελείο και έλαβε μέρος στην προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε εκεί λόγω συναυλίας που θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο.

Το νέο απόκτημα της ομάδας, που θα αντικαταστήσει τον Τόρεϊ Τόμας έως ότου ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί, θα ντεμπουτάρει στα βαθιά καθώς θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Άρη στο μεγάλο ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ. Ο Αντεγκμπόγιε, στις πρώτες του δηλώσεις ως “κιτρινόμαυρος“, δήλωσε ανυπόμονος να πατήσει παρκέ:

adegboye-aris

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω ξανά στην Ελλάδα και σε μία ομάδα όπως ο Άρης. Γνωρίζω πολλά για τη νέα ομάδα μου και την ιστορία της και είμαι ανυπόμονος να μπω στο παρκέ και να προσφέρω”, ενώ δείχνει να γνωρίζει τι εστί ντέρμπι Άρη-ΠΑΟΚ: “Είναι το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και περιμένω να ζήσω την ατμόσφαιρά του. Ξέρω αρκετούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ, από την περσινή θητεία μου στην Κηφισιά“.

Τέλος, υποσχέθηκε στον κόσμο πως “Θα παλέψω σκληρά. Θα παίξω δυνατή άμυνα και θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω τους συμπαίκτες μου. Δε σκέφτομαι ότι ήρθα με μηνιαίο συμβόλαιο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω άμεσα τον Άρη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…