Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Διευκρινήσεις για τον κόσμο

Διευκρινήσεις για τον κόσμο

paok kosmos

paok-kosmos

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ζιελόνα Γκόρα σήμερα (22/10) με σκοπό να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση και να αυξήσει τις πιθανότητες του για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας τον κόσμο για τις τιμές των εισιτηρίων ενώ υπενθύμισε ότι σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία για την παραλαβή των μίνι εισιτηρίων διαρκείας για τα παιχνίδια του Eurocup.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Απόψε το βράδυ στις 19:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ζιελόνα Γκόρα από την Πολωνία. Μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Πιναρ Καρσίγιακα στη Σμύρνη την περασμένη Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει την δεύτερή του νίκη, απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο, που πέρσι αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα και φέτος έχασε στις λεπτομέρειες την συμμετοχή του στην ίδια διοργάνωση.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζει ότι οι τιμές των απλών εισιτηρίων για αυτό τον αγώνα ξεκινούν από τα 10€, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς πακέτων εισιτηρίων για τα 5 εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο Eurocup σε πολύ προσιτές τιμές που ξεκινούν από 30€, ενώ για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών White και Black (που δεν ισχύουν στα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας), υπάρχουν ειδικές προνομιακές τιμές των 20€ και 30€ αντίστοιχα.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα των εισιτηρίων για τους αγώνες του ΠΑΟΚ στο Eurocup. Υπενθυμίζεται επίσης ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα διάθεσης των πακέτων εισιτηρίων για τα παιχνίδια του Eurocup, τα οποία θα διατίθενται μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα ΠΑΟΚ – Ζιελόνα Γκόρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…