Δεν ξανάγινε!

pixi7-alcatel

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πρώτα απ’ όλα σε όλους εσάς, που δώσατε σάρκα και οστά στον “διαγωνισμό” μας, που για άλλη μια φορά μας… καταπλήξατε! Επίσης στην εταιρία Alcatel Onetouch, που μας έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρουμε δύο υπέροχα pixi 7 tablet στους πιστούς μας φίλους.

Μέσα σε 24 ώρες έχουμε (και το κοντέρ συνεχίζει να γράφει) περισσότερες από 550 συμμετοχές! Δεν ξανάγινε. Για εμάς είναι ένα πολύ μεγάλο νούμερο και μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να δίναμε από ένα δώρο σε καθέναν και καθεμιά από εσάς.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως κάθε μήνα, για τους έξι (και βλέπουμε) επόμενους το eBasket.gr και η Alcatel Onetouch θα σας χαρίζουν από δύο υπέροχες, μοναδικές, συσκευές. Είτε κινητά τελευταίας τεχνολογίας, είτε τάμπλετ.

Ο διαγωνισμός μας συνεχίζεται μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι, δεν έχετε την παραμικρή χρέωση και ΟΛΟΙ μπαίνετε στην κλήρωση. Μοναδική σας “υποχρέωση” είναι να κάνετε ένα like στη φωτογραφία και να ψηφίσετε τον HERO της αγωνιστικής (πατήστε εδώ). Οι νικητές θα ανακοινωθούν (όπως και ο HERO της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος) την Παρασκευή το απόγευμα.

Καλή σας επιτυχία

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Διαγωνισμοί

Δειτε επισης

Δύο νέα ύποπτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Αθήνα, ταξιδιώτες από Νότια Αφρική

Εξετάζονται τουλάχιστον άλλα δυο ύποπτα κρούσματα στη χώρα μας για τη μετάλλαξη Όμικρον σύ…