Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν είμαι ικανοποιημένος”

“Δεν είμαι ικανοποιημένος”

aek pagkos

aek-pagkos

Περισσότερα από τον εαυτό του περιμένει ο Κασμίρ Ράιτ, όπως δήλωσε μιλώντας στην επίσημη σελίδα του facebook της ΚΑΕ ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ακόμα προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της ομάδας και προσπαθεί να μάθει τι ζητάει ο προπονητής του.

Σχετικά με τις αμφιβολίες σχετικά με την παρουσία των ξένων της ΑΕΚ, ο Ράιτ δεν δείχνει να επηρεάζεται και δηλώνει ότι ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τον αγώνα με Πανιώνιο: ”Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε το Πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε στο στάδιο που γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και προσπαθούμε να κάνουμε στο παρκέ αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας. Αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτή την ήττα. Κοιτάμε μπροστά καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τον Πανιώνιο. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα από τους προπονητές μας και θα μπούμε στο ματς για να κερδίσουμε”.

Για τα περί αμφισβήτησης κάποιων παικτών: “Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Μπορεί να αμφιβάλλει ο οποιοσδήποτε για εμάς τους παίκτες ή συνολικά για την ομάδα. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι ακόμα βρισκόμαστε στην φάση της εκμάθησης. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θέλει ο προπονητής από εμάς και τον τρόπο που θέλει να κινούμαστε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι”.

Για την ατομική του απόδοση: “Προσωπικά, δεν είμαι ικανοποιημένος με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις μου. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο “σφιγμένος” και ακόμα προσαρμόζομαι. Μέσα, όμως, από τις ευκαιρίες που παίρνω θα βελτιωθώ και θα βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…