Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Γιορτή με Κολοσσό

Γιορτή με Κολοσσό

thrileon

thrileon

Μέρα αφιερωμένη στους μικρούς φίλους της ομάδας θα είναι αυτή της αναμέτρησης κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, όπως, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός που επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, 100 μπάλες αναμένεται να μοιραστούν στους νεαρούς φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα μπορούν να φωτογραφηθούν με φωτογραφία φυσικού μεγέθους με τους παίκτες της ομάδας, ενώ δύο τυχεροί θα δουν τον αγαπημένο τους παίκτη να υπογράφει τη μπάλα που κέρδισαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Μοναδικές στιγμές και δώρα για τους μικρούς φίλους του Ολυμπιακού!!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο αγώνας με τον Κολοσσό Ρόδου τη Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 12:30 θα είναι αφιερωμένος στους μικρούς φίλους της ομάδας μας, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και προσφορών!

Πιο συγκεκριμένα:

– 100 μπάλες του Ολυμπιακού με τον Θρυλέων θα μοιραστούν ώς δώρο στα 100 πρώτα παιδιά που θα εισέλθουν στο γήπεδο απο τις θύρες 3, 7 και VIP.
– Ο Θρυλέων θα βρίσκεται απο τις 11.45 ώς τις 12.20 δίπλα από την μπουτίκ της θύρας 7 και θα περιμένει όλους τους μικρούς φίλους να φωτογραφηθούν μαζί του.
– Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται μια φωτογραφία της ομάδας του Ολυμπιακού σε φυσικό μέγεθος, όπου ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί έστω και για λίγο, να νιώσει μέλος της ομάδας!
– Δύο τυχεροί μικροί φίλοι οι οποίοι θα έχουν προμηθευτεί την “τυχερή μπάλα” νωρίτερα, θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό του ημιχρόνου, μέσα στο παρκέ και ο νικητής θα δει τον αγαπημένο του παίκτη να υπογράφει την μπάλα του αμέσως μετά την λήξη του αγώνα μπροστά σε όλους τους φιλάθλους!
– Τέλος, σε όλα τα παιδικά είδη και στα είδη ρουχισμού σε παιδικά νούμερα θα υπάρχει έκπτωση 20% απο τις μπουτίκ στις θύρες 7 και στην Θύρα VIP.

Σας περιμένουμε την Κυριακή πρωί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ανησυχία με Ουόκαπ στον Ολυμπιακό

Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού ο Τόμας Ουόκαπ. Μία ημέρα πριν η αποστολή του Ο…