Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Βολές σε Γιαννακόπουλο

Βολές σε Γιαννακόπουλο

aggelopouloi new telikoi

aggelopouloi-new-telikoi

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη media day του Ολυμπιακού.

“Καλή χρονιά, πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Η ομάδα είναι πιο δυνατή”,  τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνέχεια στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, υποστηρίζοντας:

Δεν ξέρουμε αν θα σταματήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος να βγάζει ανακοινώσεις, εμείς θέλουμε να λέμε την αλήθεια. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι έκπτωτος, αλλά συνεχίζει να είναι στη θέση του. Η μοναδική ανακοίνωση που έπρεπε να απαντήσει και δεν απάντησε ήταν όταν έκανα μια δήλωση ότι οι πρόεδροι των ομάδων δεν πρέπει να παίζουν στοίχημα. Ο κύριος Γιαννακόπουλος ελέγχεται για παράνομο στοιχηματισμό. Δεν πρέπει να απαντήσει;

Για το θέμα ντόπινγκ είπε: Είναι θετικό ότι ο κ. Χάντζος αποχώρησε από τη θέση του κι αυτό είναι καλό και για τον Παναθηναϊκό Είναι ένας καλός επιστήμονας, αλλά καλό είναι να μην πηγαίνει στις φυσούνες με μπράβους.   Όλοι θέλουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς ντόπινγκ.

Για την Εθνική ομάδα και τα ασφαλιστήρια των παικτών ανέφερε: Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήταν πλήρως ασφαλισμένοι όταν έπαιξαν στην Εθνική. Υπήρχε συνάντηση με τον Κατσικάρη, εξήγησε το πλάνο του, κάναμε συζητήσεις με την Πολιτεία και αποφασίσαμε να πάνε οι παίκτες για το καλό του Ολυμπιακού και των παικτών.

Τέλος για τους ισολογισμούς του αιωνίου αντιπάλου δήλωσε: Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε κερδοφόρο ισολογισμό και δεν ξέρουμε πώς τα κατάφερε. Εμείς έχουμε πάντα ζημίες, μάλλον κάτι λάθος κάνουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε χωρίς κυνηγητά διαιτητών και βία, και να πάρουμε πρωταθλήματα όπως το κάναμε και θέλουμε να ξαναγίνει με τον δικό μας. τρόπο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …