Κεντρική Διεθνή Αποσύρθηκε ο Τρίπκοβιτς

Αποσύρθηκε ο Τρίπκοβιτς

uros tripkovic

uros-tripkovic

Οι συνεχείς τραυματισμοί ανάγκασαν τον Ούρος Τρίπκοβιτς να βάλει τέλος στην επαγγελματική του καριέρα στα 28 του χρόνια. Ο άλλοτε διεθνής γκαρντ αποτέλεσε ένα από τα “φυντάνια” της Παρτιζάν ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στο επίπεδο που υποσχόταν το ταλέντο του, ελέω των διαφόρων ατυχιών. Έτσι, ο Τρίπκοβιτς αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

“Σταματάω το επαγγελματικό μπάσκετ. Αντιμετώπισα δύο σοβαρούς τραυματισμούς στο πόδι, έκανα επέμβαση, αλλά και πάλι εξακολουθώ να έχω προβλήματα. Έμεινα για πολύ καιρό εκτός δράσης. Αν ήθελα να επιστρέψω, έπρεπε να ξεκινήσω από μία μικρότερη ομάδα και μετά να επανέλθω σε υψηλό επίπεδο. Ήταν ένα ρίσκο γιατί ανά πάσα στιγμή θα μπορούσα να έχω προβλήματα τραυματισμών. Έχω δύο παιδιά, οπότε για μένα αλλά και για την οικογένειά μου, αυτό που μετράει περισσότερο είναι η υγεία”, τόνισε ο Τρίπκοβιτς στις δηλώσεις του σε σερβικά ΜΜΕ.

Πέρα από την Παρτιζάν (2002-2009), ο Τρίπκοβιτς αγωνίστηκε στη Μπανταλόνα (2009-2010), στη Μάλαγα (2010-2012), στη Βαγιαδολίδ (2012), στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (2012-2013) και στην Κρεμόνα (2013-2014). Ο Σέρβος άσος αποχώρησε από την ιταλική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, επειδή ένας τραυματισμός έκανε ξανά την εμφάνισή του.

Με την Εθνική ομάδα της Σερβίας ο Τρίπκοβιτς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2009 στην Πολωνία ενώ συμμετείχε και στο Μουντομπάσκετ του 2006 στην Ιαπωνία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στην Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Στέφανος Δέδας

Επίσημη η πρόσληψη του Στέφανου Δέδα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Τα ηνία της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέ…