Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Απορρίφθηκε και η καταγγελία

Απορρίφθηκε και η καταγγελία

aggelopouloi oaka 2

aggelopouloi-oaka (2)

Μετά την ένσταση απορρίφθηκε από τον αθλητικό δικαστή και η καταγγελία του Ολυμπιακού για την κατακύρωση της αναμέτρησης του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ακόμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με ποινή πεντάμηνης απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, ενώ θα κληθεί να πληρώσει και το ποσό των 44.000 ευρώ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:
“Απορρίπτεται η καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για κατακύρωση υπέρ αυτής, του αγώνα Καλαθοσφαίρισης Κυπέλλου με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 9-10-2014, ως απαράδεκτη

Επιβάλλεται:
1) Στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ως αθλητικό παράγοντα στον οποίο προγενέστερα επεβλήθη ποινή και ο οποίος υπέπεσε, εντός διετίας από την επιβολή της, σε νέα παράβαση από τις προβλεπόμενες στον παρόντα κανονισμό, ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, διάρκειας πέντε (5) μηνών, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 9-10-2014 και

2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για την πράξη του Προέδρου της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 44.000,00€, για τον ως άνω αγώνα.

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη κροτίδας εκτός γηπέδου), έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 26-10-2014″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…