Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε ότι συνεχίζουν μαζί

Ανακοίνωσε ότι συνεχίζουν μαζί

markopoulos

markopoulos

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία τονίζει ότι μαζί με τον προπονητή στόχος είναι ξεπερνώντας τις δυσκολίες, η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Παράλληλα, δεν κάνει κάποια αναφορά ούτε σε λύση της συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ούτε σε συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: “Με αφορμή μία σειρά δημοσιευμάτων που παρέλασαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ τονίζονται τα εξής… Είμαστε υπερήφανοι που το περασμένο καλοκαίρι, στα πρώτα πέντε χρόνια της συνεργασίας μας με τον Σούλη Μαρκόπουλο, συμφωνήσαμε από κοινού να προσθέσουμε ακόμη μία πενταετία στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή.

Η νέα πενταετία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και είμαστε πεπεισμένοι ότι με την σκληρή και μεθοδική δουλειά του προπονητή μας και των συνεργατών του, την δική μας στήριξη και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, θα ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα μπορεί να βρούμε στο δρόμο μας και θα πετύχουμε όλα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας για τον ΠΑΟΚ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …