Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Αναγνωρίστηκε η προσπάθεια”

“Αναγνωρίστηκε η προσπάθεια”

mike james rethimno

mike james-rethimno

Ο Μάικ Τζέιμς αποτέλεσε τον κορυφαίο του Κολοσσού κατά την εύκολη επικράτηση απέναντι στον Πανιώνιο. Ο Αμερικανός γκαρντ τελείωσε το ματς με 26 πόντους (2/3 διπ.-6/10 τρ.-4/4 βολές), 8 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 μπλοκ και 1 κλέψιμο συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς στο ranking. Αυτή ήταν η υψηλότερη τιμή από κάθε άλλο παίκτη στην πρεμιέρα της Α1 με αποτέλεσμα να αναδειχθεί MVP της αγωνιστικής.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για αυτή τη διάκριση, ο 24χρονος τόνισε πως είναι όμορφο όταν αναγνωρίζεται η προσπάθεια, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του ενώ αναφέρθηκε και με τα καλύτερα λόγια για τα νεαρά παιδιά του “ιστορικού“:

“Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου για το βραβείο του MVP, που ήρθε ύστερα από ένα ωραίο παιχνίδι μπροστά σε ένα κοινό που υποστήριζε “θερμά” την ομάδα του. Είναι πάντα όμορφο να αναγνωρίζεται η καλή σου προσπάθεια στο γήπεδο.

Ο Πανιώνιος έχει πολλά νέα παιδιά, με αρκετό ταλέντο, αλλά δεν είχαν την απαραίτητη εμπειρία για να πάρουν κάτι καλύτερο από το ματς. Πάντως, θεωρώ πως σε μερικά χρόνια οι παίκτες αυτοί θα είναι πρωταγωνιστές“.

Τέλος, για την πορεία των “θαλασσί” στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσε: “Πιστεύω πως και εμείς έχουμε πολύ ταλέντο στην ομάδα μας, αλλά από τη στιγμή που είμαστε τόσα πολλά νέα πρόσωπα θα πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον ώστε να έχουμε “χημεία” μεταξύ μας. Εάν γίνει αυτό, τότε γρήγορα όλα θα πάνε πολύ καλά για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…